Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (32/75) > >>

Corector:
 :laughing6:

Vidim opasno si ubrzao s radovima, moram se i ja pozuriti evo samo da rijesim neku guzvu pa cemo doc na opalenje :toothy9:

aragonY:
Hahahah dobar sticker, moram to izraditi pa negdje zaštekati za uspomenu  ;D

Ma i nisam baš ubrzao nego dosad nisam htio početi sklapati dok nisam sve dijelove imao kod sebe. Sutra cu pljeskariti ove ruzne dijelove blokova pa bi mozda mogla masina na ramu, nikad se ne zna  ;D a ustvari necu, moram to prvo sve poslikati na stolu full slozeno pa se malo diviti prizoru pa tek onda moze dalje   ;D

Prvi put da radim portmap pa je ispalo kako je ispalo, bit će bolje drugi put  ;D vidim da većina polini i malossi cilindara koristi oko 33mm širinu ispušnog kanala dok je ovaj trophy na 31mm. Na mobu sam sad pa mi se ne da traziti opet ali mislim da sam vidio da je na polini sportu za 1-2mm i visociji nego na trophyju. Jel se isplati sad to kopati ili samo da ispoliram ispusni kanal i da si ne kompliciram zivot?

I oni kanali za protok vode oko izduva su sićušni, to sam mislio proširiti kao što je dario riješio na svom drevu.

dario007:
Kanale za vodu si prosiri ostalo ne moras dirati.Meni na 30c u brzoj voznji temp ide na 5crtica,sto je oko 65c.Stvarno se manje grije,jos ga ja s nardom vozim koji je malo overkill za taj cilindar.

Ti kanali su realno jos nizi jer klip zatvara jedno 2mm kanale u dnu.Ono kaj mozes napraviti je podloziti dole dodatno 1mm i odozgora otokariti toliko,ili malo vise ako oces zescu kompresiju.Poliranje ispuha ti je gubljenje vremena.

Sve je na tebi.Slozi ga u orginalu pa vidi poslije oce te to zadovoljit.Samo si rubove kanala malo poturpijaj,jer su u dr.evu/trophyu bas ostri.

Evo ti portmape malo preciznije napravljeno.

Cilindar je centriran na 8soma,ova linija na kanalima je do kud klip prekriva u DMT.

SF2 Freak:
Inace tajminzi dr.ev-a su nizi od serijale tako da bih ga ja slobodno podmetnuo 1mm duhtungom od ispod radi spulje.

aragonY:
Rado bih ja sad probao to sa podlaganjem i tokarenjem al meni se vozi, nisam sjeo na pošten skut ima skoro godina, vozalo se nekih chinarellija i minarellija u međuvremenu ali fali mi malo da osjetim snagu pravog agregata  ;D tako da ću onda samo proširiti kanale hlađenja i složiti ga ovako kakav je pa ćemo vidjeti.

A možda i bolje tako, dok se malo ne zasitim pa onda mogu krenuti sa eksperimentiranjem a i imati ću neku osnovu za uporediti kako to ide prije i poslije jer ipak čar turpijanja po meni i jeste u tome, osjetiti poboljšanje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju