Tehnički kutak > Garaža
Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku
Corector:
--- Citat: dario007 - 09 Lipanj, 2018, 13:09:53 ---Joj kako volim nove dijelove :)
--- Kraj citata ---
A da znas tek koji je visi nivo srece kad polovan dio od purejeta ucinis vjecnim! ;)
Bome lijep popis dijelova, nek ti je sa srecom, vec vidim da ce to biti dobra makina. :icon_thumright:
aragonY:
Žuti centralni je za minu, to je jedino što sam dodao na sliku da popuni prostor jer sam ga ugledao na polici kako skuplja prašinu pa reko' da posluži bar za nešto, sve je to plaćeno ;D
Trophy stoji u kutiji otkako je kupljen, samo je par puta ugledao dnevno svjetlo i to onako za show off na minutu dvije ;D budem izmjerio pa cu objaviti tu. Klip sam dobio onaj sa crnim premazom, zbog tog se valjda zove trophy black edition.
--- Citat: Corector - 09 Lipanj, 2018, 13:16:21 ---Bome lijep popis dijelova, nek ti je sa srecom, vec vidim da ce to biti dobra makina. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala hvala :icon_thumright:
--- Citat: dario007 - 09 Lipanj, 2018, 13:09:53 ---Joj kako volim nove dijelove :)
--- Kraj citata ---
I meni nešto duša puna kad vidim ovako sve na stolu zapakovano, dođe mi skoro žao nabaciti sve na blok pa da se prlja i troši hahah ;D
Tomi_ZG:
Nisi mi zanimljiv s time,poslikaj neki viši nivo ;D
dario007:
Dobro je to...
Po snimci vidim da su mijenjali izradu radilica,ta bi po kodu trebala biti kao i ona koju si izvadio,al vidim da nije,klipnjaca je zlatna,2 rupe za podmazivanje.
Tak su i moje evo dosle drugacije nego na slici...
Daj koju sliku radilice sibni,ako imas...
Edit: sad bus napravio pravi posao i znas sta imas i kako je napravljeno.Zelim ti puno sretnih kilometara,zasluzujes nakon toliko muke i potrosenih novaca...
aragonY:
Malo me ponijela ushićenost oko sklapanja blokova pa mi nije ni naumpalo da poslikam radilicu za koju sam se inače jako iznenadio kada mi je stigla. Nije ni blizu onih klasicnih RMS, ima pune crne željezne polutke, dva otvora za podmazivanje iglicastog i nekako mi se bas cini fine izrade na oko. Škljocno sam koju sliku ovako sad dok je u blokovima pa možete dobiti neku predstavu o njoj. Inače to je ona motofore reinforced sa SA, plaćena 31 ojro ali nije ni slicna onoj sa slike na njihovoj stranici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju