Tehnički kutak > Garaža

Runner 50SP a.k.a. Mačak u džaku

<< < (27/75) > >>

aragonY:
Puno hvala za info  :headbang:
Brezoni su zašerafljeni rukom samo da su tu na okupu kako se ne bi izgubili po garaži pa su zato različite dužine..

Centralnu nogaru sam definitivno mislio dati na plastificiranje a za deklo ne znam ni sam, odlučiti ću to usput.

dario007:
Nema na cemu...

Ma odma i njega plastificiraj i dokurca,ko' bude to stalno lickao i pazio?

Tomi_ZG:
Šteta da nisi tu pitao prije te kemije sa zupčanikom jer sad imaš sranje sa tim dosjedima,možda je najlakše lagere namazat nekim ljepilom za tu namjenu,normalno ak nije preveliki luft

Blok izgleda super ispjeskaren,jedino kad se pjeskari u svim dosjedima se ostave stari lageri i semerinzi da ne ohrapavi,nadam se da ti i prijenos sad nije grub da ne dere remen

aragonY:
Šteta jest ali gotovo je sad. Bio danas kod tokara, uzeo godišnji nema ga do srijede. Valja mi čekati  :dontknow:

Kako misliš da ce mi derati remen  :icon_scratch: nije ovo ništa spešl grubo, ventilvar ću blagim šmirgl papirom srediti sa unutarnje strane a zadnje poputke nisu dirane iznutra, samo vanjska strana ispjeskarena.

Gledao sam dok je pjeskario i naglasio sam mu da mi dosjede ležaja ne pjeskari ali opet mu je uspjelo pomalo preletiti preko dosjeda pa ima blago hrapavosti i po njima ali nije strašno, 2-3 poteza sa P1000 i opet će postati glatko.  ;D

aragonY:

Malo zagladio sa P320 usis i prelivne. Da li je bolje ostaviti ovako ili da ispoliram i ostatak unutrašnjosti blokova? Nisam htio previše dirati jer ne znam koliko ću "mesa" skinuti dok budem šlajfao šmirgl papirom odnosno koliko će to uticati na primarnu kompresiju što smo spominjali ranije kada je bila riječ o poravnanju prelivnih sa kanalima cilindra. Šta vi velite?
Ova oštećenja što se vide su od ranijeg rasipanja karike, iglicastog ili lamelica koji je proletio kroz sve moguće dijelove blokova i cilindra i svugdje se "potpisao".  :dontknow:
Dosjede ležajeva 2-3 puta prešao sa P1000 i bombona, ne osjeti se hrapavost uopste.

Btw i rupu vodene sam začepio te zalio tečnim metalom(vidi se gore na slici). Mislim da sam taj dio posla obavio sasvim pristojno, sve kritike i pohvale su dobrodošle.

Dosjed lezajeva vodene sam odlucio ostaviti ovako, samo zaliti sa Locite 638 pri montazi. Luft nije ogroman tako da cu pruziti sansu ljepilu pa ako to ne uspije onda idemo na opciju pikse.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju