Ostalo > Sportski kutak

Liga Uefa 2008/09

<< < (2/4) > >>

mhr-team:
udinese je najjaci u skupini... drugi su u seriji a i imaju isto bodova kao i lazio koji je prvi... nedavno sam ih gledao kako igraju, strasni su... 100% c bit 1 u skupini :icon_thumright:
a sto se tice tottenhema njih mozemo cak i pobjediti, forma im je 0 i 7 utakmica 5 poraza 1 nerjesena i 1 pobjeda... a i nasi ce zeljeti da se dokazu/proaju u englesku tak da...

srkii:
dinamo ce biti 4 , sori decki , ali mislim da jednstavno nisu  spremni igrati u europi i znam  da se oni mjere kao najajaci u HNL-u ,ali pogledajte kakva  je ot liga, strasno zbilja, ima 3 kluba koji su osrednji , a ostali kao neki poluprofesionalci  8) , nec mozemo dobiti ,ali spartak,  modrica i ekipu  te udine jako tesko , udine dominira italijom, sprtak svojom ligom , a totenham je jednostavno prejak za  dinamo , jer ipak igraju u premiershipu , a  hnl je po meni kao treca engleska liga, na  toj razini.
zao mi je ak sam nekog naljutio , povrjedio ili nesto treece , ali to je moje misljenje
PUSA    :frajer:

Bruno1990:
..evo ako ste gledali..dinamo je pobjedio :notworthy:..kojim slucajem u zadnjim minutama..ah sta je tuje...igrao je dobro..nadam se da ce nastavit tako...neka imamo barem jednog predstavika u kup uefa..ako nista drugo..hehehe.. :binkybaby: :icon_tongue:

srkii:
evo ja sam danas prvi puta navija ZA  dinamo i isplatilo mi se sa 200 kn  :laughing7:  :laughing7:  :laughing7:
digo sam 2 stotke na 6 parova sa 6 kn uloga  ;D

Bruno1990:

--- Citat: apriliasr150 - 23 Listopad, 2008, 23:34:47 ---evo ja sam danas prvi puta navija ZA  dinamo i isplatilo mi se sa 200 kn  :laughing7:  :laughing7:  :laughing7:
digo sam 2 stotke na 6 parova sa 6 kn uloga  ;D

--- Kraj citata ---
..hehehe..superrrrr  :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju