Ostalo > Sportski kutak

Liga Uefa 2008/09

(1/4) > >>

enigma:
evo skupina Lige Uefa...

Skupina A: Schalke, Paris SG, Manchester City, Real Santander, Twente.
Skupina B: Benfica, Olympiakos, Galatasaray, Hertha, Metalist.
Skupina C: Sevilla, Stuttgart, Sampdoria, Partizan, Standard Liege.
Skupina D: Tottenham, Spartak Moskva, Udinese, Dinamo, NEC Nijmegen.
Skupina E: Milan, Heerenveen, Braga, Portsmouth, Wolfsburg.
Skupina F: HSV, Ajax, Slavia Prag, Aston Villa, Žilina.
Skupina G: Valencia, Club Brugge, Rosenborg, Kopenhagen. St. Etienne.
Skupina H: CSKA Moskva, Deportivo, Feyenoord, Nancy, Poznan.

Mislim da dinamo mora pobjediti prvu tekmu protiv NEC-a, ukoliko tu zabilježi 3 boda mogao bi do prva tri mjesta....no realno gledajući teško je očekivati prolaz, i ovo je ogroman uspjeh za limitiranu momčad našeg prvaka...

Raspored utakmica Dinama u skupini D:
1. kolo (23. listopada): Dinamo - NEC Nijmegen
2. kolo (6. studenoga): Tottenham - Dinamo
3. kolo (27. studenoga): Dinamo - Spartak Moskva
4. kolo (4. prosinca): Udinese - Dinamo
5. kolo (Dinamo slobodan)

vaša mišljenja molim....

igor27:
tu možda pobjeda protiv NEC-a ali ostalo možda iščupa bod

fala k***** ako bu više ali teško

dobro da su barem ušli to je isto uspjeh

sretno :icon_thumright: plavi

mhr-team:
dinamo 3 u skupini, pazite sta sam rekao  :icon_biggrin:

Goran:
Totalno sam siguran da ćemo napokon prezimiti u Europi nakon mnogo godina!!!
Jedino je Totenham apsolutni favorit dok će se svi ostali boriti za 2 i 3 poziciju. Za Dinamo će biti odlučujuća prva utakmica protiv NEC-a i ako tu ostvarimo pobjedu onda smo blizu ostvarivanja plasmana na prve tri pozicije!!!Znam da Spartak nije bolji od Dinama, ali Udinese-u bih ipak da malou prednost pošto igraju glavnu ulogu u talijanskom prvenstvu - uvijek među prvih  8!!! i mnogo su iskusna momčad za razliku od nas!!!
Sjetimo se samo prošle godine što je Dinamo napravio Baselu, nadigrao ih u svim segmentima igre, imali smo čak 20 udaraca na gol od toga u okvir 12, sa dvije stative pogođene pogotovo one u 90 minuti koju je pogodio vukojević.Da smo tu utakmicu pobjedili prezimili bi u EUROPI!!!
Konačni poredak:
1.Totenham
2.Udinese
3.Dinamo
4.Spartak
5.NEC

Bruno1990:

--- Citat: Goran - 08 Listopad, 2008, 02:01:05 ---Totalno sam siguran da ćemo napokon prezimiti u Europi nakon mnogo godina!!!
Jedino je Totenham apsolutni favorit dok će se svi ostali boriti za 2 i 3 poziciju. Za Dinamo će biti odlučujuća prva utakmica protiv NEC-a i ako tu ostvarimo pobjedu onda smo blizu ostvarivanja plasmana na prve tri pozicije!!!Znam da Spartak nije bolji od Dinama, ali Udinese-u bih ipak da malou prednost pošto igraju glavnu ulogu u talijanskom prvenstvu - uvijek među prvih  8!!! i mnogo su iskusna momčad za razliku od nas!!!
Sjetimo se samo prošle godine što je Dinamo napravio Baselu, nadigrao ih u svim segmentima igre, imali smo čak 20 udaraca na gol od toga u okvir 12, sa dvije stative pogođene pogotovo one u 90 minuti koju je pogodio vukojević.Da smo tu utakmicu pobjedili prezimili bi u EUROPI!!!
Konačni poredak:
1.Totenham
2.Udinese
3.Dinamo
4.Spartak
5.NEC

--- Kraj citata ---
..Nec i Udinese nekako mozemo..al ova dva tesko
...moramo pobjedit dvije doma i iscupat negijde bod..sto nije tesko a ni lagano..
neka neka neka se muce malo..samo naprijed  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju