Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja polovnog skutera. Pomoc
petarpan:
dodao bih jos i NRG
x250:
--- Citat: Glavax - 25 Travanj, 2017, 09:43:25 ---Pozdrav, zelim kupiti polovni skuter do nekih 5000 kn max.
Skuter bi iskljucivo sluzio za gradsku voznju dobposla i natrag znaci 20 km dnevno max bi prelazio.
Zanimaju me vasi prijedlozi koji skuter kupiti? Da je sto jednostavniji za odrzavati te da nije prdekalo koje moze ici max 50/kmh
Hvala
--- Kraj citata ---
Nisi napisao puno toga a očekuješ prijedloge koji bi te zadovoljili, pa imaš i Kineze nove za tu lovu... ;D ;D ;D
U kojem gradu si za početak? Pa koliko si visok? Pa jel trebaš lijep skuter ili funkcionalan za to što si naveo? Pa jel bi noviji ali "lošiji" ili bi stariji ali kvalitetniji? Jel ti potrebnija bolja zaštita od vjetra ili ti je to za 50-ku nebitno? Dali te zanima dvotaktni ili četverotaktni? To je dosta bitno iako se radi o 50-ki. I puno toga još dok dobiješ neki kvalitetan odgovor ovo ostalo se sve nagađanja i favoriziranje onoga što pojedini forumaši vole ili misle da vole jer im je netko tako rekao.
Gil70:
--- Citat: Glavax - 25 Travanj, 2017, 09:43:25 ---Pozdrav, zelim kupiti polovni skuter do nekih 5000 kn max.
Skuter bi iskljucivo sluzio za gradsku voznju dobposla i natrag znaci 20 km dnevno max bi prelazio.
Zanimaju me vasi prijedlozi koji skuter kupiti? Da je sto jednostavniji za odrzavati te da nije prdekalo koje moze ici max 50/kmh
Hvala
--- Kraj citata ---
Moj prijedlog ;Gilera 50,ili Piaggio Nrg
Tomi_ZG:
Na ovo pitanje nema konkretnog odgovora,previše faktora je u igri
robyakarider:
aerox :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju