Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja polovnog skutera. Pomoc
Tomi_ZG:
Džem Star :icon_biggrin:
Glavax:
Nisi napisao puno toga a očekuješ prijedloge koji bi te zadovoljili, pa imaš i Kineze nove za tu lovu... ;D ;D ;D
U kojem gradu si za početak? Pa koliko si visok? Pa jel trebaš lijep skuter ili funkcionalan za to što si naveo? Pa jel bi noviji ali "lošiji" ili bi stariji ali kvalitetniji? Jel ti potrebnija bolja zaštita od vjetra ili ti je to za 50-ku nebitno? Dali te zanima dvotaktni ili četverotaktni? To je dosta bitno iako se radi o 50-ki. I puno toga još dok dobiješ neki kvalitetan odgovor ovo ostalo se sve nagađanja i favoriziranje onoga što pojedini forumaši vole ili misle da vole jer im je netko tako rekao.
Zivim u splitu i visok sam 188. Bitnije mi je da skuter bude funkcionalan nego lijep, zaštita o vjetra mi nije bitna. A dvotakt ili cetverotakt? Hmm nije da se razumim bas ali ono sta je bolje i brze bi mi vise odgovaralo.
RunnerSukosan:
Peza :laughing7: :jerk:
Glavax:
--- Citat: Tomi_ZG - 25 Travanj, 2017, 18:03:12 ---Na ovo pitanje nema konkretnog odgovora,previše faktora je u igri
Pa koji su bitni faktori? da dodemo do nekog zakljucka. Pomagajteee 😏
--- Kraj citata ---
IgorSb:
A ovisi sto zelis....koje dimenzije? A i napisao ti je netko gore naputke sto da gledas
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju