Ostalo > Razne offtopic teme :)
Super majstori / fus majstori
Tomi_ZG:
--- Citat: Aleksandar - 07 Svibanj, 2017, 15:07:58 ---Gdje u ZG ima dobra, kvalitetna radionica? Znaci, dovezem skuter i donesem dijelove (auspuh, kit, variomat ili oni sami nabave novo/polovno nebitno ) i da majstor ima iskustva da nastela kako spada fergazer i da zna ustimat prijenos bez da ima rupu u startu ili da ima previse/premalo zraka, kriva dizna itd.
--- Kraj citata ---
Nigdje,to je na žalost nepoznat pojam na ovim prostorima,govorim za tuning,fino štelanje i sl.
Dax:
Zajebano je to u zadnje vrijeme!
Ljudi koji znaju vise to nece radit jer poslje ispadne da su za nesto oni krivi!
A kad kazes da treba uz to sto stavljas promjenit semeringe i prirubnicu jer nece biti dobro i da to treba promjenit jer je dotrajalo ili nevalja,onda se cude i sve im je preskupo!
Nije samo stavit rolice,diznu i spuh pa gas,to treba napravit kako spada!
A niko to ne cijeni!
Svi misle da ce se za đabe vozit na 50ccm skuteru 50000km i nista ne ulozit,e pa nije tako
Sje...je ro situacija
TopPerfomance4:
Dax potpis na ovaj text
Tomi_ZG:
--- Citat: Dax - 08 Svibanj, 2017, 12:08:30 ---Ljudi koji znaju vise to nece radit
--- Kraj citata ---
Zato to i neću radit,nema tih para,jer većina ljudi bi ti došli sa krampinom pa da im sve brzo i za džabe to složiš,al ne denes
Dosta puta su me ljudi tražili daj pogledaj daj složi,ma reko nema šanse ne želim odgovarat za ničiji skuter i imat to na grbači,iza svakog svog posla stojim ali uvijek postoji onaj ali - viša sila,đubretarski dio,pa se poslije pravdaj svetom petru,zajebi
Par skutera sam složio ljudima s kojima sam si dobar,al sam im odma rekao kak stvari stoje i da se ograđujem na kaj su isti pristali,al da mi je promenada podrtina po dvorištu,ne hvala
zvonkec92:
nema niko, uci se sam kak sam i ja. pocviko nekoliko cilindara i ucio na vlastitim greskama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju