Tehnički kutak > Styling skutera
PUz na runneru? Kazaljka se ne okrece kako ide skuter!
replcnt:
ok, nemoreš sedište otvorit, ovako, ispod sica, taman gdje je brava, ispod plastike zavuci ruku i podigni polugicu, i otvori sjedište, minut posla, a kazaljka na satu, da nije sajla, ili puž, prija če bit puž
neer:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 10 Listopad, 2008, 17:04:52 ---one more question!
Kazaljka na satu mi ne ide onako kako skuter ubrzava, do cega je to, jel moze da se sredi?
--- Kraj citata ---
macolom
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: replcnt - 10 Listopad, 2008, 17:10:39 ---ok, nemoreš sedište otvorit, ovako, ispod sica, taman gdje je brava, ispod plastike zavuci ruku i podigni polugicu, i otvori sjedište, minut posla, a kazaljka na satu, da nije sajla, ili puž, prija če bit puž
--- Kraj citata ---
aj skini plastiku pa mi poslikaj. oces?
sta je puz? gde se to nalazi?
neer dobijes ti macolu medj noge, jbm li ti sunce, jebala te macola
master_o_fight:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 11 Listopad, 2008, 00:05:03 ---
--- Citat: replcnt - 10 Listopad, 2008, 17:10:39 ---ok, nemoreš sedište otvorit, ovako, ispod sica, taman gdje je brava, ispod plastike zavuci ruku i podigni polugicu, i otvori sjedište, minut posla, a kazaljka na satu, da nije sajla, ili puž, prija če bit puž
--- Kraj citata ---
aj skini plastiku pa mi poslikaj. oces?
sta je puz? gde se to nalazi?
neer dobijes ti macolu medj noge, jbm li ti sunce, jebala te macola
--- Kraj citata ---
evo ti kako puž izgleda :happy3:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 10 Listopad, 2008, 17:04:52 ---one more question!
Kazaljka na satu mi ne ide onako kako skuter ubrzava, do cega je to, jel moze da se sredi?
--- Kraj citata ---
skuter ti predobro ide odnosno leti tako da kazaljka ne može pratiti njegovo ubrzanje :happy3:
MaLi_OdvALjivAc:
nisam pitao kako izgleda, stavi naocare...
a sta reci za skut, kazaljka jednostavno ne moze tako da se okrece, sto znaci samo jedno, idem brze od haca ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju