Tehnički kutak > Styling skutera

PUz na runneru? Kazaljka se ne okrece kako ide skuter!

(1/7) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
Na Runneru, velika bocna plastika u kojoj se nalazi brava? Meni ta brava ne radi, nece levo ni desno, a i ispala je, pa ne mogu da otvorim sediste! A da bih odvrnuo srafove sa gornje strane plastike moram da otvorim sediste.. Ili kako da otvorim sediste bez skidanja plastike?
Pre sam zavirio ispod plastike i naso onu polugu, sad ne znam gde je, nis ne vidim

neer:
kod runnera sam ja znao povadit sve vijke i onda se plastika rasiri i gurnem ruku i otvorim sjediste ili jednostavvno pajesrom  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Rossi:
mali ovako...naprijed oko vilice tj lijevog dijela stapa vilice ti se nalazi sajla..provuci ruku i napipaj je sa unutrasnje strane na stapu vilice...i samo je povuci jako i otvori se sjediste ...ako je nema tu ili nemozes nac...onda ovak...sa strane gdje auspuh....na ramu ispod gdje desna strana krlice ili korita (tj gdje su ti pricvrscene podnice desne na ram sarafima..ispod tog djela rama ti je sajla i samo je povuces ...znaci ne moras nista skidat samo napipas ispod rukom dio rama ispod podnica sa donje strane se nalezi sajla...povuces i otvoreno...na NRG je ta sajla na lijevoj strane na istom mjestu pa pogledaj..da nije tako i na starom runneru.....

PROOF:

--- Citat: Rossi - 07 Listopad, 2008, 20:55:48 ---mali ovako...naprijed oko vilice tj lijevog dijela stapa vilice ti se nalazi sajla..provuci ruku i napipaj je sa unutrasnje strane na stapu vilice...i samo je povuci jako i otvori se sjediste ...ako je nema tu ili nemozes nac...onda ovak...sa strane gdje auspuh....na ramu ispod gdje desna strana krlice ili korita (tj gdje su ti pricvrscene podnice desne na ram sarafima..ispod tog djela rama ti je sajla i samo je povuces ...znaci ne moras nista skidat samo napipas ispod rukom dio rama ispod podnica sa donje strane se nalezi sajla...povuces i otvoreno...na NRG je ta sajla na lijevoj strane na istom mjestu pa pogledaj..da nije tako i na starom runneru.....

--- Kraj citata ---
vidi se ko jeiskusan u otvaranju siceva bez kljuca :laughing7: :confused5:

Rossi:

--- Citat: PROOF - 07 Listopad, 2008, 22:16:37 ---
--- Citat: Rossi - 07 Listopad, 2008, 20:55:48 ---mali ovako...naprijed oko vilice tj lijevog dijela stapa vilice ti se nalazi sajla..provuci ruku i napipaj je sa unutrasnje strane na stapu vilice...i samo je povuci jako i otvori se sjediste ...ako je nema tu ili nemozes nac...onda ovak...sa strane gdje auspuh....na ramu ispod gdje desna strana krlice ili korita (tj gdje su ti pricvrscene podnice desne na ram sarafima..ispod tog djela rama ti je sajla i samo je povuces ...znaci ne moras nista skidat samo napipas ispod rukom dio rama ispod podnica sa donje strane se nalezi sajla...povuces i otvoreno...na NRG je ta sajla na lijevoj strane na istom mjestu pa pogledaj..da nije tako i na starom runneru.....

--- Kraj citata ---
vidi se ko jeiskusan u otvaranju siceva bez kljuca :laughing7: :confused5:

--- Kraj citata ---
hahahaha  :toothy3: jedini motor koji nisam barem ja mogo otvorit tj nisam naso nacin a nisamm ni cuo da neko drugi je naso nacin otvorit sjediste je Aerox....ono je tvrdjava...probo sam skidat i prednju masku ali odma ti pred ocima se nadje Killer i nemozes nigdje rukom proc....a sajla je lijepo po sredini spustena :D pametni su ba u Yamahi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju