Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Spy - šuškanje u deklu
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 20:48:40 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 20:46:33 ---zval sam piaggio centar zg da mi naruče samo klizače i rekli su mi da se to neda!
--- Kraj citata ---
:BangHead:
Polinijevi su zakon, hebes malossijevo smece od klizaca...
--- Kraj citata ---
jel pašu polinijevi na malossija? Po slikama mi zgleda ko da pašu!
A kaj je ono plavo plastično? Piše speed control na njemu. Kam to ide?
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 00:56:05 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 20:48:40 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 20:46:33 ---zval sam piaggio centar zg da mi naruče samo klizače i rekli su mi da se to neda!
--- Kraj citata ---
:BangHead:
Polinijevi su zakon, hebes malossijevo smece od klizaca...
--- Kraj citata ---
jel pašu polinijevi na malossija? Po slikama mi zgleda ko da pašu!
A kaj je ono plavo plastično? Piše speed control na njemu. Kam to ide?
--- Kraj citata ---
pase polini na malossi.
YamahaSpy:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 20:46:33 ---A da nije već kuplung u banani? Kakve su ti ferode (paktne) na kuplungu?
--- Kraj citata ---
nije nikad otvaran, jedino kada je mjenjan bijeli centralni, a onda nisam obratio paznju :BangHead:
YamahaSpy:
Eh i sada sam se sjetio to mi je bilo i sa serijskim variomatom. Na njemu su crni klizaci pa je šuškalo.
YamahaSpy:
Evo ovako da ne otvaram novu temu samo cu se nadovezat na svoju postojecu vec. Danas sam isao kod jednog servisa za aute u naselju jer nemam kompresor i pistolj za skinut multivar. Pa kada sam to skino tamo su mi dali evo radi sto trebas, je doso jedan lik sto radi tamo i kaze da kada se skine neka plocica iza ventilatora multivara da ce kao bolje ic??? Jel to istina?
Tocnije znaci prvo je matica na ventilatoru, onda nakon matice na ventilatoru je ona zvjezdica, i kada se skine ventilator je ta plocica i onda je multivar.
Ja sam samo onak hmm... i vratio je nazad pa bih htio prvo pitat za detalje malo za svaki slucaj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju