Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Spy - šuškanje u deklu

<< < (3/3)

YamahaSpy:
Moze li tko potvrdit ovo sa plocicom post prije? :help:

RimSo:

--- Citat: YamahaSpy - 10 Listopad, 2008, 21:45:35 ---Moze li tko potvrdit ovo sa plocicom post prije? :help:

--- Kraj citata ---

Da to nije blokada neka na variomatu..znam da postoje u tom nekom obliku.. :laughing7:

YamahaSpy:
A pa ima jedan "srebrni" prsten koji neda da se remen rasiri to sam izvadio prije... cim sam poceo vozit skut. A ovo je neka sajbica kao da ce onda bolje ici, ali sve jedno sam vratio nazad pa da prvo pitam ovdje na forumu.

dhorvat:

--- Citat: YamahaSpy - 11 Listopad, 2008, 00:09:55 ---A pa ima jedan "srebrni" prsten koji neda da se remen rasiri to sam izvadio prije... cim sam poceo vozit skut. A ovo je neka sajbica kao da ce onda bolje ici, ali sve jedno sam vratio nazad pa da prvo pitam ovdje na forumu.

--- Kraj citata ---

Kao prvo posle matice je šajbica, pa je ono za kurblu pa tek onda zvjezdica...  :icon_thumright:

Kaj se tiče one šajbice. Misliš na onu tanku šajbicu koja "sjedi" između bolcne i ventilatora? Ta šajbica mora bit makar skroz tanka bila. S tim lagano mijenjaš prijenosne omjere... Kod novog remena to nema potrebe radit... Tanja šajbica jednako = potencijalno veća krajnja. Deblja šajbica = manja krajnja sa jačim ubrzanjem. Sve u svemu nemoj se vozit bez šajbice, ja sam imal generalno sranje radi toga...

S druge strane postoji jedna šajbica koja je veća i sjedi NA bolcni i ona je blokada da se vario nemre raširit do kraja... Kod multivara je ta "šajbica" plastična i slobodno ju skini...

YamahaSpy:
Ok budem pogledao, znaci svi multivari imaju tu plasticnu? Onda ako ima cu maknut, a ovu metalnu necu dirat. A neznam mozda se onda lik zabunio, pa je mislio na plasticnu, on je prstom bio pokazao na ovu sto si rekao da se ne smije vadit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju