Općenito > Generalno o skuterima

Novi runner/vilica

<< < (8/9) > >>

aragonY:
Ustanovili smo davno da je vilica popigana. Dogovoreno je da on placa drugu vilicu, ukoliko se odlucim kupiti. Gledao sam i ja slike i poredio. Ali Dax motor ne povlaci u stranu, znaci da je bas full pravo zabijen, ne moze biti jedna strana vise iskrivljena od druge ako vozi pravo..
Vremenske (ne)prilike su trenutno takve kakve jesu pa je hladno, mokro, blatnjavo i kisa hoce pasti svaki tren pa mi se ne ide gledati nista u ovakvim uslovima. Kada bude ljepseg vremena vidjeti cu kako stojim po tom pitanju.

Dax:

--- Citat: aragonY - 19 Travanj, 2017, 10:13:51 ---Ustanovili smo davno da je vilica popigana. Dogovoreno je da on placa drugu vilicu, ukoliko se odlucim kupiti. Gledao sam i ja slike i poredio. Ali Dax motor ne povlaci u stranu, znaci da je bas full pravo zabijen, ne moze biti jedna strana vise iskrivljena od druge ako vozi pravo..
Vremenske (ne)prilike su trenutno takve kakve jesu pa je hladno, mokro, blatnjavo i kisa hoce pasti svaki tren pa mi se ne ide gledati nista u ovakvim uslovima. Kada bude ljepseg vremena vidjeti cu kako stojim po tom pitanju.

--- Kraj citata ---
Ma naravno,kad bude dobrog vremena odi ti to ozbiljno provozaj!
Udi u lijevi i desni zavoj recimo lagano naginjuci se pod istim nagibom i trebao bi osjetit dali na koju stranu pada skuter brze i ako te odjedanput prelomi na jednu stranu kad udes u određeni zavoj znaci da je pigana ili.....na nekih 60-80km na sat nađi ravnotezu i probaj lagano pustat ruke sa volana,ako pocne trest volan,naginjat skuter naglo na sranu isto znaci da je pigana vilica ili mozda cak i felga

Tomi_ZG:
Bolje mu je da na tom zamorčetu ne pušta ruke volana jer će se rasut,kad je tak kotač blizu ralice znaš kak se to hoće taj čas sfrkat,ja sam s takvog spiganog runnera skoro pao isprobavajući

Nego Aragone zakaj si ne pogledaš neki drugi skuter za normalan narod,recimo pežo?  ;D

steeef:
prije 7-8 godina frend se sa starim runnerom zabil u grabu,vilica se pofrkala tak da je jedan tub bil povinut pre ima a drugi prema napred al nije vukel skuter u stranu,al normalno tubovi nisu radili dobro nego su cvikali..
kak god bilo,povinuta vilica nemre radit dobro nikak,taman da skuter ide ravno ko po spagi

aragonY:
Jedan tub nazad a drugi naprijed i opet ide pravo?  :icon_scratch: kakva je to geometrija hahaha

Ma ne mičem ruke od volana dalje od 5cm ni slučajno :icon_biggrin:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Travanj, 2017, 14:04:31 ---Nego Aragone zakaj si ne pogledaš neki drugi skuter za normalan narod,recimo pežo?  ;D

--- Kraj citata ---

:laughing7:   ... šalu na stranu, u mehaniku da ne ulazim, mono vila i trokrake felge su mi trn u oku a i nikad nisam bio ljubitelj francuskog dizajna tako da me ni ostatak speedfightERA ne privlači toliko da bih ga vozio. Suvi sorry, nemoj me proganjati u snovima <3

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju