Općenito > Generalno o skuterima

Novi runner/vilica

<< < (6/9) > >>

Tomi_ZG:

Slušaj mene nisam ja od jučer  ;D

Ja ti ko vlasnik runnera velim bježi uk**ra* od toga,da budeš 100% siguran jel spigana trebalo bi sve raskopat i sa metrom usporedno zdravu ramu uspoređivat,mani se ovoga samo ćeš probleme i troškove imat,aragon je avion za ovu popiganu kramu

aragonY:
Prosvijetli me, o Vidoviti Tomi, zasto je opasno ili sta vec voziti skuter sa potencijalno spiganom ramom koji ne vuce u stranu?  :icon_biggrin:
Ali ozbiljno pitam jer moj najbolji prijatelj vozi motor koji blago vuce u lijevu stranu i prednji tocak mu struze od ralicu svaki put kada naglo zakoci. Takvog ga je kupio i takvog ga vozi, preko 10000 km je presao prosle sezone i navikao se na njega toliko da vise ni ne osjeti da vuce. Cak sam ga i ja vozio par puta u jednom danu i na kraju dana kada sam sjeo na svoj motor imao sam osjecaj da ustvari moj motor vuce u desno a ne njegov u lijevo :toothy9:
Ovaj runner nigdje ne vuce, jedino ako ima neki drugi razlog zasto to nije ok, stvarno ne znam. Valjda znate da nisam od onih koji tvrdoglavo rade po svom a pitaju druge za savjet, samo sam radoznao  :drunken_smilie:

Tomi_ZG:

--- Citat: aragonY - 17 Travanj, 2017, 23:06:47 ---Prosvijetli me, o Vidoviti Tomi, zasto je opasno ili sta vec voziti skuter sa potencijalno spiganom ramom koji ne vuce u stranu?

--- Kraj citata ---
Ja samo velim da to ne bi vozio,jer skuter sa spiganom ramom smatram smećem,jer rama je osnovna stvar koja meni mora bit uredna na skuteru,sve ostalo se lako sredi i zamjeni

Ak tebi to ne smeta kupuj,samo slaba su ti osjetila,vozio sam novog runnera kojem je kotač bio 2cm do ralice ko ovaj tvoj,pa to je užas za vozit,momentalno bi ga bacio u savu

aragonY:
Ne, ne. Ne mogu reci da sam ga vozio jer ne racunam 200m pravca pod voznju. Vozio sam ga 100-150m u jednom pravcu, par puta odvrnuo gas i vidim da ide pristojno, malo probao "šverati" sto bi se reklo, lijevo-desno, kisa pocela i okrenem se nazad. Kada sam totalno usporio probao sam skrenuti u full lock i na jednu i na drugu stranu i iznenadilo me kako upravljac lagano ide dok za razliku na mom aragonu osjetim otpor pri oktetanju upravljaca, kao da ga instalacija ili neka od sajli špana pa se želi sam vratiti u ravni položaj.
I ne omalovazavam nicije misljenje, pogotovo tvoje jer si pola zivota proveo na tom skuteru  ;D  ali ako bih ga probao voziti nakon sto se riješi problem tih vilica i ne osjecam se kao da sam na magarcu ne vidim problem zasto ne dati mu priliku jer ja uvijek mogu svoj novac vratiti da li ga prodao sutra ili za godinu dana jer bi on i dalje bio povoljan na nasem trzistu. Koliko vidim vas najvise odbija cijena naspram ovog stanja pa zato to spominjem jer sam ovu temu otvorio kako bi mi dali savjet u vezi tih zahvata koje bi trebalo odraditi na njemu odnosno nisam znao da li i koliko se ozbiljnijih problema moze kriti iza tih sitnica. Cjenovni rang u Hr i BiH nije ni blizu isti koliko god mi blizu geografski bili, moze se lako uvjeriti u to na najposjecenijem oglasniku olx.ba, ne moze biti da su svi koji traze po 12-13tkn biseri koji spremaju slike skutera na oglasnik da ustede memoriju..

@Gilera_50 ako citas, koliko si ti platio svog runnera, ali iskreno?

aragonY:
I bemti osjecam se kao da ja prodajem motor tu nekome od vas sa foruma a ne taj rođo meni hahahahaha  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju