Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (87/93) > >>

dario007:
Jako mi se svidja kako ovo ide kad je u steli.

Sad komotno mogu rec da nemam sta trazit s njegovim setupom,cak i dok on tezi vozi,to jednostavno vise nije usporedivo,a i Dacerovs je to odmah rekao. :notworthy:

Malo smo se potrudili i postelali ga,popisali se na chop top metodu.Ja sam u jebenoj steli i nisam nikakav krugic imao na svjecici koju je Dax za probu prepilio na moj setup.

Ajde zakljucili smo da je meni 9tka blago pretopla,dok je njemu brutalno pretopla(obratite paznju na boje svjecica sa istom postavkom 9 vs 11)

Mene zanima kad se ubaci odgovarajuca toplinska vrijednost oce li metoda rezanja svjecice pokazati ono sto je neosporivo dobro na skuteru???

Svi oni koji prate sastrane i oni koji su probali pa se zaljubili u setup,za ovo treba jako puno vremena,zivaca i ponesto znanja,a najvise iskustva.Tako da nije sve "e ja bum kupio i bio najbrzi"
Setup tek nakon 3 sezone ide kako treba! Bilo je more pokusaja i promasaja,skurenih klipova,3 variomata,remena i ostalih proba od airboxa do rolica itd.
Tako da Daxu skidam kapu kako nije izludio i sve pobacao u dzubre,ali jedno vrijeme je bio na granici.Sad vjerujem da sport pro-a neda za nista.

Ajd nek ti je sa srecom i da se konacno navozas full zadovoljan,a ja cu ti nacrtati osmijeh na kacigi,da drugi vide da je stalno prisutan kes od uha do uha!

Dax:
Hvala Darac na pomoci
Eto napokon zadovoljan
Sport pro dise kako treba
Sad jos samo mhr vario da to jos dignemo na visi nivo
A ko zna mozda i tvoj racing sjedne gore za probu hahahhaahha

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dario007:
Nema na cemu,ako si nebudemo medjusobno pomagali,tko nam bude?

Btw nismo ispostovali TOMI-ja.Dala mu svaka Cernobilka,dao je onaj magnetic iz svog steka i evo vec 3 dana brunda o tome,pa ga moramo spomenuti.

Corector:
Od koga je tomi ubrao magnetic? :toothy12:

Daxu Nek je vecan setup :pop: dugo je ovo trajalo btj, svaka cast na ustrajnosti

Dax:

--- Citat: dario007 - 07 Listopad, 2018, 12:04:17 ---Nema na cemu,ako si nebudemo medjusobno pomagali,tko nam bude?

Btw nismo ispostovali TOMI-ja.Dala mu svaka Cernobilka,dao je onaj magnetic iz svog steka i evo vec 3 dana brunda o tome,pa ga moramo spomenuti.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Corector - 07 Listopad, 2018, 14:42:21 ---Od koga je tomi ubrao magnetic? :toothy12:

Daxu Nek je vecan setup :pop: dugo je ovo trajalo btj, svaka cast na ustrajnosti

--- Kraj citata ---
Tako je

A Tomi se karabuđi,a neka hahahah

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju