Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Corector:
Cim smo dosli do stylniga, to znaci da smo 100% zadovoljni s masinom :icon_biggrin:
Dax:
--- Citat: Corector - 15 Rujan, 2018, 11:28:38 ---Cim smo dosli do stylniga, to znaci da smo 100% zadovoljni s masinom :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hahahahah
Sve znas,tako je
Sto se mene tice ovo sad je super setup za mene,a da donekle traje
Mozda budu jos kakve probe sa drugim cilindrima,ali uvijek imam provjereno na sta se mogu vratit
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Probao energiju, prejebeno slozeno :headbang: Prilicno sam siguran da se masina piga od snage :laughing9:
Dax:
Dobro aaaaa
Malo dotegnuo kuplung i vec je bolje,skoro nema rupe
Budem ga jos dotegnuo za 1/4 kruga pa cemo vidjet 8mo zda stavit mal9 lakse role 0.1-0.2g
Isprobana fiksna aluminiska polutka vetilvara st6 od Radeta bez zubiju za paljenje i mogu rec da sam dobio neke vece izlazne brzine
Politka je 2/10 vjerovatno uza od nule do vrha iznutra pa to daje prednost,ali zato cu morat mozda mrvu lakse role stavit
Evo brzine i jos mi je smetao neki vw i nisam mogao vise jer sam mu bio na repu i bio je zavoj
Nisam tocno vidio nabrzaka ali po satu sam isao 128/129
Ici ce to i preko 131 samo da uhvatim crtu
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dacerovs:
Dax, koji remen imas?
Ja danas namontirao novi Malossi Special od Daria, znaci remen mi radi FENOMENALNO, ja odusevljen.
Okretaji zakucani kao nikada do sada sa Pia remenom, ma nemam rijeci.
Testiran na 35km maltretiranja pun gas, uvijek zabija okretaje i jace prenosi moment, nema onog osjecaja da vrti u prazno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju