Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (75/93) > >>

Tomi_ZG:
Molim lijepo nemojte da bijete test - vozača  :toothy12:

Odlepio sam kad sav vidio radilicu,mislim da je to Dax kriv jer ju je - iz trzaja  ;D

Sad bez zajebancije odlično se snašao sa ovom kemijom jer i ja bi to isto tak napravio,eventualno još proširit na M10 navoj mada mislim da i ovo mora držat al na veći navoj bi eventualno išao jer ipak je ovo turpija,da ne bi došlo do zamora materijala pa da šaraf ne pukne,je da će bit malo mesa na radilici al točno iznad navoja dođu kruna,ventilvar i bolcna pa sumnjam da će se raskečit,uglavnom treba dobro odvagat jel se ovak vozit ili ić širit rupu

Dobrovoljno se javljam da ga raspirim od Popovca do Ivanje Reke po autoputu jedno barem 135,ak se ne razleti to je to

firkefica:
nek stavi saraf 12.9 pa je miran i na 8 mm

RunnerSukosan:
Ja bi ga dao tomiju pod uvjetom da 100€ za garancinu da :laughing7:

Dax:
Hahahhaa koji se vi likovi
Firke i o tome sam razmisljao da se stavi m8 ali 10.9 i serafim u radilicu!

Posto sam nabavio dve nove matice (hvala Suhi) isao sam zamjenit onu na radilici,ali problem je sto navoj bas nije bio bajan
Znaci novi seraf neide gore nikako,a stari ide

Pala je ipak odluka na rađenje m10x 1.25 navoja

Probusio sam stvarno najbolje sta sam mogao,dao sam si stvarno truda,cak sam si slozio i usmjerivac da ispadne sto ravnije
Bolcna od strog varia je posluzila dok se busilo i narezivalo

Onda sam i prilagodio seraf 10.9 kvalitete da ipak uđe dublje u radilicu gdje je ostalo m8 navoja 3mm

Stavio loctite i stego ga gedorom,ali ne krvnicki,tek toliko da zagrize

Nakraju odrezao glavu fleksom i fino obradio pocetak da navoj bude cist i ne zezne maticu

Sve poserafio natrag i stegao gedorom,ali sad pazim i ne stezem jako
Ubacena ponovo celicna podloska sa trbuhom da radi ipak neko osiguranje

I zaboravio se pohvalit
Kupljena i namontirana zadnja guma heidenau k80sr

Sad se samo nadam da ce ovo drzat
Sad se vise toliko ne bojim za seraf nego za radilicu jer je tu dosta tanka pa da nebi puklo
Sutra proba da vidim kako ce to sve klapat
Samo da drzi jer nemam vise snage i zivaca

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

RunnerSukosan:
Kakva ti je heidenau?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju