Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (64/93) > >>

Tomi_ZG:
Kad smo išli prema kafani Dax je Radetu bio na guzici,da sam ja vozio bilo bi bolje

--- Citat: dacerovs - 02 Lipanj, 2018, 09:44:11 ---Neznam vise kaj bi reko, nema razloga da se prije potrosi termogrupa. Jozic ima 10 soma na kontu pa i dalje iste karike fura i toci zucu iz kauflanda

--- Kraj citata ---
Siguran sam da i tu ima nekaj  ;D

dario007:
U daily-u je isto zuco preko uljne pumpe :)

Cak je i lulica u airboxu dodatno stavljena od one cijevcice preko koje se toci zuco.Izgleda da je tajna u tome :D

Tomi_ZG:
Njemu fali još ta duža getriba,jer stvarno ima snage,a prijenos se uvijek uštela,jer elemenata za štelu ima hrpu

A i sjeti se priče o (pra)starim karbovima

dacerovs:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Lipanj, 2018, 11:04:44 ---Njemu fali još ta duža getriba,jer stvarno ima snage,a prijenos se uvijek uštela,jer elemenata za štelu ima hrpu

A i sjeti se priče o (pra)starim karbovima

--- Kraj citata ---
Ne znam zakaj nije uzeo novu 21mm frgu i mir, ja sam je piknuo za 32eura i bog te veseli.

Ako bog da, ja cu uzet getribu, vazem izmedu 14 i 20%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Dax, prvo neka terapija (najbolja je provozati se na purejetu da osjetis tu car ustekavanja i istekavanja smese) i onda ponovno u napad na 100% zadovoljstva.

Jozic kad je imao mk2 na Runneru to nije bilo napeto kao na zipu,onak skroz drukcija prica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju