Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
Corector:
I mene je bas izbrasnario i pokazao mi srednji prst kad je proletio :'(
Dax:
Nesto me zeza,a neznam sta!
Nikako dokucit sta je,frga,fals,zrak ili nesto posve deseto
Sumnjam na frgu
Dacerovs-hahahahahahahah
Mene ama bas nista ne jebe,meni se cini da tebe jebe pa stalno o tome pricas
Da je izbrasnario me.....pa sta,ubiti jako pohvalno od moje strane jer se to ne vida cesto
Ali ako bas oces znat......kad smo mog bolje ustelali na ravnici me imao dve duzine od starta i stalno tako,ali kad smo duze drzali full gas dosao sam mu do zadnjeg kotaca,na satu sam imao 125,tako da je bilo jos malo ceste dosao bi kraj njega
Evo ti sad na
Sjedi i placi jer nam nemozes ni prismrdit
Hahahahahhaahahha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dacerovs:
--- Citat: Dax - 02 Lipanj, 2018, 00:57:10 ---Nesto me zeza,a neznam sta!
Nikako dokucit sta je,frga,fals,zrak ili nesto posve deseto
Sumnjam na frgu
Dacerovs-hahahahahahahah
Mene ama bas nista ne jebe,meni se cini da tebe jebe pa stalno o tome pricas
Da je izbrasnario me.....pa sta,ubiti jako pohvalno od moje strane jer se to ne vida cesto
Ali ako bas oces znat......kad smo mog bolje ustelali na ravnici me imao dve duzine od starta i stalno tako,ali kad smo duze drzali full gas dosao sam mu do zadnjeg kotaca,na satu sam imao 125,tako da je bilo jos malo ceste dosao bi kraj njega
Evo ti sad na
Sjedi i placi jer nam nemozes ni prismrdit
Hahahahahhaahahha
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Jel ti pokazo srednji prst kad te proso hahhahaha?
Ja na svom zalegnut i evo ti polako njega kraj i lik se sa gustom okrene prema meni i podigne srednjaka hahahha.
Vidim da je i Corector isto dobio svoje hahaha.
Nemrem vam prismrdit kad imate duzu getribu, a opet budimo realni, ti bi sa svojih 7% produzenja trebao njega ispreskakat bez problema. Ja jos uvijek gledam onaj video i ne vjerujem.
Nes je Dario komentirao da se mozda moras poigrat sa squishem, povecat squish da ga mozes zavrtit jos barem 500 okretaja vise jer meni je full cudno da ti to sada 11 soma vrtis. Uglavnom, nekaj ne stima nikak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Svi ste dobili prstice,Tomi jedno 3puta,jer ima tamni vizir pa nezz da me vidio. :D
Dacerovs-koji video gledas?Ovo kaj je Corector snimao nije bila trka,nit smo mi znali da snima.
Probali smo kod Daxa na ravnici dok je Tomi vozio i iz voznje medjuubrzanja i na kraju autoput.
Kasnije smo Daxu dostelali prijenos i karb i kad smo isli prema Tik-Taku ta razlika se jako smanjila,jos je Dax vislji i tezi od Tomija.Pratio sam ga u spiglu,drzao je jednaku razdaljinu,dok sam prije od Tomija bas odlazio.
Sad mozda se priblizavao,tu nijansu ja nisam mogao vidjeti u retrovizoru,ali da je Tomi vozio skinuo bi me vjerovatno.
Pricali smo Dax i ja,da bi ga trebalo malo doturpijati da lijepse radi sa c16...
Dacerovs tek treba dobiti porciju,mi smo probali kad sam ja sve nabacao na skuter,frga od oka,rolice prelagane,start li-la.
Ja sam trenutno zadovoljan i sa proslim ishodom,di me imao 2 duzine do 90gps-a
Kod Daxa je neki fenomen,na novo smo napravili stelu karba,ajde je bilo brzinski i na osjecaj,ali po rezultatima se osjetilo i to dosta.
Opet je neki ludi osjecaj i radi bezlicno u leru,nekad se ugasi i slicno.To budemo jos izvidili kaj se desava...
dacerovs:
A da nisu karike gecrk??, mislim ne znam, ali trebalo bi izvidit sve stavke.
Trebamo si stat ja i ti Dario opet pa da vidimo, ako te opet namazem do 105gps onda nemamo o cemu pricat vise, pogledat stanje tog Sport Pro ciljindra.
Ja se sjecam kad je Dax replicu imao, fakat je dosta lose isao u ubrzanju, Luna DrvoAC je bila za duzinu na 150 metara ispred njega al se na krajnjoj opet Replica navrtila, a bila je u katastrofa stanju kad je skinuo termogrupu, cak je klip napuko kolko se sjecam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju