Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
zvonkec92:
ide ziher 120, ja kad sam s devetkom bio na 110 dax me presisao taj cas, iso je sigurno 10 brze jer da nije kilavio bi duze uza mene a on me preskocio.
dario007:
Nisam ja ni rekao da nejde 120,nego da je tu negdje max za taj setup,zato ti i navodim primjere.Kaj se mene tice bilo bi mi drago da ide i 125gps-a.
Igraj se i probavaj,ja ti drage volje ustupim mhr multivar za probu,ali ne ocekuj cuda u krajnjoj...
Nisam ja hejter prijatelju... :icon_thumright:
Dax:
--- Citat: dario007 - 26 Svibanj, 2018, 08:41:14 ---Nisam ja ni rekao da nejde 120,nego da je tu negdje max za taj setup,zato ti i navodim primjere.Kaj se mene tice bilo bi mi drago da ide i 125gps-a.
Igraj se i probavaj,ja ti drage volje ustupim mhr multivar za probu,ali ne ocekuj cuda u krajnjoj...
Nisam ja hejter prijatelju... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kako nisi hejter :)))))
Vidjet cemo
Budem probao sa kombinacijama pa cu rocno znat rec
A za mhr cu vidjet jos,ako bude vremena zasto ne isprobat
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
SF2 Freak:
Ja sam nrga raspalio 127 po satu. Sada kolko je to neznam. Tajna je da treba glavu okacit dolje na onu kukicu. Biti ko privjesak na njoj a samo ruke na volanu imati hehehe
Corector:
Trebali bi slozit neke valjke da se ne mucimo po cesti, zapravo opticki mjerac okretaja zadnjeg kotaca na nogarama. Stanemo se svi na nogare i tako odrzimo drag! :toothy12:
Ide Nrg opako, konacno me podsjeca na Jozicevog zipa kad proleti, strahota!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju