Tehnički kutak > Garaža

Black Nrg

<< < (47/93) > >>

Corector:
Znači uspeo si s onim malim kompresorcetom to riješiti?

Setup je sada za jebeni posložen, nemam niti jednu kritiku, sve je bas onako kako treba biti s obzirom na namjenu. Samo nek potraje i uredio si ga.
Da si recimo složio tako pezu, drzao bih ti predavanje od nekoliko dana bez prestanka o besmislenosti slaganja projekta :toothy12:
Pa koliko je ljudi samo na forumu došlo do kraja sa živcima s pezom i prešlo na swap s piaggiom, i nakon toga su bili konacno extremno sretni.

CoK:
Samo ti....o bb masinama necemo, samo ti si swapo pia 50 na pezu :toothy9:

Jeste mjerili mozda koliko vode stane u taj kiler a koliko u piaggiov? Bas me zanima koliko je veca zapremnina

Lijepo si ga uredio, cu rec kad sastavis :)

Dax:
Evo gotovo
Bio i bata Tomi na kavi direk sa budnice opet u inspekciji
Nije ispalo profesionalno,ali kako je izgledao i kako je bio po svuda poguljen ovo je majka,ja zadovoljan
Lakiran je cisto radi osvjezenja
I tako je to skuter koj se svaki dan koristi tako da po meni je ovo cisto ok

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Dax:

--- Citat: CoK - 01 Svibanj, 2018, 09:42:05 ---Samo ti....o bb masinama necemo, samo ti si swapo pia 50 na pezu :toothy9:

Jeste mjerili mozda koliko vode stane u taj kiler a koliko u piaggiov? Bas me zanima koliko je veca zapremnina

Lijepo si ga uredio, cu rec kad sastavis :)

--- Kraj citata ---
Napisao sam gore dimenzije
Kiler sr 19x20cm dubina 2.6cm,a pia 20x11cm dubina 2.4cm
S tim da pia ima  sire kadice,a sr uze
Sve u svemu kad se zbroji ovaj sr je tocno duplo veci kad se sve zbroji,mozda 5-10%manji kad bi se spojila dva pia 50 kilera

Dax:

--- Citat: Corector - 01 Svibanj, 2018, 08:56:05 ---Znači uspeo si s onim malim kompresorcetom to riješiti?

Setup je sada za jebeni posložen, nemam niti jednu kritiku, sve je bas onako kako treba biti s obzirom na namjenu. Samo nek potraje i uredio si ga.
Da si recimo složio tako pezu, drzao bih ti predavanje od nekoliko dana bez prestanka o besmislenosti slaganja projekta :toothy12:
Pa koliko je ljudi samo na forumu došlo do kraja sa živcima s pezom i prešlo na swap s piaggiom, i nakon toga su bili konacno extremno sretni.

--- Kraj citata ---
Rope hvala jos jednput,kompresor je odradio posao junacki ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju