Tehnički kutak > Garaža
Black Nrg
dario007:
Nisam ja njega poklapao zato kaj je rekao overrange,pa zna se na kaj misli.Nego da nema benefita osim ak ne natrpas nes veceg promjera,a to je samo taj polini,ovo ostalo je previse para a malo dobiti.Nebitno...
Meni se cini da je 13% taman,21% bu prevec ako ne stavi duzi remen.Ubije start a krajnju nemre izvuc...
Dax:
Jucer slozen nrg aka black beast hahahah
Upalio je ko mina i malo proban,nisam bas bio jako zadovoljan,ide ali ne trga i kolje
Kod slaganja sam odma stavio kajlu u advance i 21 frgu
Jako je trokirao i nije dobro isao
21 frga je toliko preljevala da sam je morao maknut,nesto ne stima sa njom,konstatno preljeva u full gasu kako god da namjestim plovak
A i odma sam posumnjao na kajlu kao i prosle godine na solidumu
Onda dolaze Rope,Suhi i Tomi
Kajla se baca u đubar,dell 19 gore i ajmo na probu
E to je sad vec islo,nisam jos najsretniji jer je 19 morao natrag gore,ali dobro
Lagano odize na zadnji kad se napenali gas i to sa produzenom getribom 7%,remenom 18.3 i 19 frgom(neustelenom)
Neka mjerenja po cuki
Na istoj cesti
Tomi 123(116gps)
Pero 116(109gps)
Kad smo isli prema kafani
Ja 120(113gps)
Uglavnom treba 21 frga i to ustelat
Sa 19 ide jako dobro,ali sa 21 bi trebao ici puno bolje
Idem na to da probijem granicu od 120gps-a
Sad cemo polako dalje u stelu i vidjet kako osposobit 21 frgu da to ide kako treba
dario007:
Islo bu to,potkratimo te za glavu da te aerodinamika ne jebe i nema brige...
Malo matematike: 113km/h ti je granica kad remen ode u vrh. Kasnije sa 11800 krene u okretaje i sve dalje je u ovisnosti o okretajima.To vrijedi za serijsku getribu,bez sajbice
Sa tvojom 7% duzom se to prevrtavanje sa 11800 odvija na 122km/h gps-a.Eto to su neke okvirne brojke po kojima se mozes ravnati.
Naravno ovo je samo okvirni izracun i utjece o debljini remena,koliko ga isteras itd.
Ja sam sa serijskom imao 119km/h na 12500 okretaja.
Samo matematika je jedno,a praksa drugo.Za sve brzine preko 115ak gps-a treba bas dosta snage...
Ps: kaj ste ga sa sotone preimenovali u crnu zver?
Dax:
Ima sad snage i to osjetno i to na 19 frgi,ide jako dobro
Sad gledam kako upogonit 21 jer ce onda gremlime restjerivat :)
Tomi_ZG:
Nrg ide za oskara,oborio sam rekord po ravnici kroz polje,da nije puhalo išlo bi to još 2-3kmh gore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju