Općenito > Generalno o skuterima
Max speed kod 250-ica
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 24 Listopad, 2008, 02:13:30 ---
--- Citat: black-rox - 24 Listopad, 2008, 01:38:06 ---ja sad vozim vx125 i ide po urici max 130kmh tako da ono :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa fino to laze :toothy11:
mnogima ni vxr toliko ne ide po cuki
--- Kraj citata ---
A čuješ ja s tim vx skinem drugi vx bez beda,tako da ono ima i dokaze niko ne vjeruje da je to 125 standard svi misle da je 200,a sve je orginal :laughing7:
PAVOPUSKA:
lik mi nudi Shakala za derbia star 3mj u odlicnom stanju za 1000 kunića, je mi se isplati uzest i koliko dojde novi shakal?!
black-rox:
--- Citat: PAVOPUSKA - 24 Listopad, 2008, 13:29:55 ---lik mi nudi Shakala za derbia star 3mj u odlicnom stanju za 1000 kunića, je mi se isplati uzest i koliko dojde novi shakal?!
--- Kraj citata ---
Meni je frend stavio sachal na derbi,ali full otvoren i motor je išal ok,samo je spuh malo prevelik pa ružno izgleda i to je jedini šta ja mogu reć da je bio dobar jer ima tu jedan frend na vxr i scoot ne ide ni kurca s njim :laughing7:
PAVOPUSKA:
ma ok sad to oce on ic ili ne, nego dali mi se isplati kupit za 1ooo,oo kn jer neznam koliko dojde novi za njega, stvarno je u predobrom stanju.
dino gp1:
--- Citat: PAVOPUSKA - 24 Listopad, 2008, 15:23:45 ---ma ok sad to oce on ic ili ne, nego dali mi se isplati kupit za 1ooo,oo kn jer neznam koliko dojde novi za njega, stvarno je u predobrom stanju.
--- Kraj citata ---
Novi je oko 1950kn!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju