Općenito > Generalno o skuterima

Max speed kod 250-ica

<< < (10/15) > >>

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 20 Listopad, 2008, 03:01:37 ---Evo ovako moj kada sam ga kupio razradio nije htio preko 120,125 užas ja bio lud,kad odjednom počeo ići i sad ti znaj koji je to k**ra* s tim scooterom i od tada je išal dobro,ništa gazi ga iz dana u dan ko ja svoga dok ne počne ići,samo pazi da ga ne zgaziš ko ja svoga,evo jučer još jedan prijatelj mi javio da je ubio svoga tako da još jedan totalka ove godine svi derbi na kraju završe na otpadu to im je cilj :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Šta je ovo ??? svi sa derbijem gp1 imaju totalke (u Rijeci), nadam se da ja neću :icon_biggrin:

black-rox:
Jep to je kod nas normalno,a to šta sam nabrojal su sve prijatelji a znam za još jednog da je totalka ali neznam čiji je,a ovi koji su bili totalke neki već voze i prodani su,jedan je završio u zagrebu :hello:

PAVOPUSKA:
evo kako vozi, dojde do 110 i onda varira od 112 do 115 na sat......malo se trese mobitel al hebes ga pri toj brzini  :laughing7:

black-rox:
Lijepo on dođe do 115 ali mora ići više to je 125,ja sad vozim vx125 i ide po urici max 130kmh tako da ono :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: black-rox - 24 Listopad, 2008, 01:38:06 ---ja sad vozim vx125 i ide po urici max 130kmh tako da ono :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa fino to laze  :toothy11:

mnogima ni vxr toliko ne ide po cuki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju