Tehnički kutak > Tuning skutera

Minareli LC-setup

<< < (12/16) > >>

hac:

--- Citat: ---eno hac je jednom prilikom napisao da nece stavljat nikakav oversize posto mu je ovo dovoljno, koci super
--- Kraj citata ---
meni je dovoljan 190 ori disc,dobre pakne i opleteno crijevo,trekker vilica ne može sad držat setup i zato mjenjam.......

rakitje mislim da je najbolje da sljedečih godinu dana štediš lovu,kupi sad neki polovan spuh i kit da stekneš iskustva lagano.....ak pređeš sa neuštelane serijale na race setup trajat če toliko koliko treba da se digne temp u glavi motora,nekih 3 min.......nemoj me krivo shatit al za takve stvari treba iskustvo......ne možeš to steć čitajući samo teme po forumima

Giz:

--- Citat: SlowRider - 07 Listopad, 2008, 21:08:23 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:00:11 ---Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća

--- Kraj citata ---

Ja sam imao ZX-a koji odlicno radi na podrucju okretaja od 9000-9600

--- Kraj citata ---
Ovo je i kod mene tako na mom setupu.
Preko neče, ispod ne ide kako treba ali ima momenta.
Zato mi i je setup poštelan da ide točno u tim okretajima.  ;D

R@kija:

--- Citat: robert - 07 Listopad, 2008, 21:56:36 ---zato mu govorim da si nabavi aerox vile, kotač i brembo kočnice!

--- Kraj citata ---
a jel bi na mog keewaya isli samo stapovi od roxa...a mozda bi i na seriske vile isla prva felga...hmmm...

Drnda:
Ma seriske vile su katastrofa

R@kija:
evo setup bi trebo bit ovakav:
kit:TP tpr
Radilica:Malossi hpc
Kuplung:Malossi Delta+Polini evo2 zvono
Prijenos:Malossi overrange
Karb:Dell 21mm+stage6 usisne
Auspuh:stage6 r1200 ili yasuni c16(ili neki drugi jos)???
Getriba:primar ili sekundar i koji???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju