Tehnički kutak > Tuning skutera
Minareli LC-setup
R@kija:
s kojim prijenosom ce me kad dam gas mal dignut na zadnji...e a jel dobar taj stage6 r1200,videl sam da oni yasuni neki strsi iza kotaca ,to mi je ruzno,videl sam to na onom roxu narandastom od onog slovenca...
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:38:52 ---Stavi TPR. Moderniji kit, bolje hladjenje, lagana razrada, ne treba ga grijati ko gus kad je hladan.... Ide sa nardom bez problema. Sa nekim jacim spuhom jos bolje, ali i sa nardom je opak.
Jedino sto kad cvikne trebas novi jer nema specijala kod alu kiteva.
Zamjena karike na nekih 5000km ako je sve dobro poslozeno i ako ga ne ubijas na hladno
--- Kraj citata ---
Alfa imam pitanje za tebe. Evo na primjer:
Imam Roxa 2001. sa serijskom strujom, serijski CDI. I sad. Ja da stavim race kit, race spuh i 24 ili 28 frg, ti vjeruješ da bi ja zavrtil 12-13 tisuća okretaja bez problema? To se ja i dottore već duže vrijeme pitamo i nije nam jasno. Ja ne vjerujem baš onim okretajima na novim obrtajkama! Jel stvarno se da izvuč relativni maximum iz kita ak je serijska struja u pitanju?
I dal je piaggiova struja bolje podložnija okretajima nego minarellijeva?
I još jedno pitanje vezano uz struju i paljenje. U kojem slučaju se kupuje innerrotor? Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća, a ti me probaj sad razuvjerit.
Tnx unaprijed :icon_thumright:
Hrga:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:00:11 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:38:52 ---Stavi TPR. Moderniji kit, bolje hladjenje, lagana razrada, ne treba ga grijati ko gus kad je hladan.... Ide sa nardom bez problema. Sa nekim jacim spuhom jos bolje, ali i sa nardom je opak.
Jedino sto kad cvikne trebas novi jer nema specijala kod alu kiteva.
Zamjena karike na nekih 5000km ako je sve dobro poslozeno i ako ga ne ubijas na hladno
--- Kraj citata ---
Alfa imam pitanje za tebe. Evo na primjer:
Imam Roxa 2001. sa serijskom strujom, serijski CDI. I sad. Ja da stavim race kit, race spuh i 24 ili 28 frg, ti vjeruješ da bi ja zavrtil 12-13 tisuća okretaja bez problema? To se ja i dottore već duže vrijeme pitamo i nije nam jasno. Ja ne vjerujem baš onim okretajima na novim obrtajkama! Jel stvarno se da izvuč relativni maximum iz kita ak je serijska struja u pitanju?
I dal je piaggiova struja bolje podložnija okretajima nego minarellijeva?
I još jedno pitanje vezano uz struju i paljenje. U kojem slučaju se kupuje innerrotor? Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća, a ti me probaj sad razuvjerit.
Tnx unaprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja cu te razuvjerit
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4915.345
ive_91:
mozes serijsku ti vrtit do 12 ak nema blokadu... ali stvar je kaj ce sa drugim cdi ili komplet paljenjem on dobit jos rop i na tih 12k rpm ce biti valjda 30% jaci jer ima puno stabilniju, jacu i kvalitetniju isrku od ove serijske koja je dobra do nekih 10000 rpm.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 21:00:11 ---Ja sam jednom zavrtio ZX-a na 9 tisuća okretaja po obrtajki i motor nije nikud išel. Malo iznad 8 tisuća mu je maximala! Ja imam osjećaj da serijska struja ne može preko 10 tisuća
--- Kraj citata ---
Ja sam imao ZX-a koji odlicno radi na podrucju okretaja od 9000-9600
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju