Tehnički kutak > Tuning skutera

Minareli LC-setup

<< < (4/16) > >>

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 18:52:41 ---ajde nek neko predlozi neki dobar set,...tak da ce trajat a i ic kad bu dobro ustelan...

--- Kraj citata ---

Ni sam ne znas sto bi izabrao...

@horvat, litra TTS-a je 85kn
                                :vidihehe:

nemoj strasiti ljude, prosla su vremena kada je bio oko 150kn  ;D

2TDottore:

--- Citat: rakitje00 - 07 Listopad, 2008, 18:52:41 ---ajde nek neko predlozi neki dobar set,...tak da ce trajat a i ic kad bu dobro ustelan...

--- Kraj citata ---

covjece pa imas hrpu postova sa takvom temom.daj si malo truda i potrazi na trazilici.

3alfa3:
Kupi malossi radilicu sa rupom za 12mm bolcnu, MHR Replika kit, klip koji ima 12mm bolcnu, 21 karb koji imas. Spuh Yasuni R za umjerene voznjice, ili C16 ako mislis doradjivat cilindar.
To je setup koji ce ici bolje od base klase, a vrlo je kvalitetan i trajan.

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:01:15 ---Kupi malossi radilicu sa rupom za 12mm bolcnu, MHR Replika kit, klip koji ima 12mm bolcnu, 21 karb koji imas. Spuh Yasuni R za umjerene voznjice, ili C16 ako mislis doradjivat cilindar.

--- Kraj citata ---

po meni 21 frg bas i nije rentabilan previse.ja bi radje 17,5 ili 19 pogotovo ak je voznja po gradu. :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 07 Listopad, 2008, 19:03:49 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Listopad, 2008, 19:01:15 ---Kupi malossi radilicu sa rupom za 12mm bolcnu, MHR Replika kit, klip koji ima 12mm bolcnu, 21 karb koji imas. Spuh Yasuni R za umjerene voznjice, ili C16 ako mislis doradjivat cilindar.

--- Kraj citata ---

po meni 21 frg bas i nije rentabilan previse.ja bi radje 17,5 ili 19 pogotovo ak je voznja po gradu. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

al 21 vec ima i nece puno vise trosit. Mozda 0,5 litre, a vjerujem niti toliko.
Meni je potrosnja bila vrlo slicna sa 21 i 19 karbom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju