Ovako imam jedan problem sa runnerom.....motor sve radi super pali iz prve ali...kad se npr vozim zna se desit u sedmici to 2 -3 puta....vozam se i ugasim skut ..pricam sa nekim bezze onak 5-10 minuta....motor nece da upali...poslije 20 sek verglanja ...kad skinem airbox on je pun goriva ,koda je ko nasuo jedno 2 deca casu....jednostavno motor presauga ..skinesa airbox ostavis ga sat vremena onak otvorenog da gorivo ispari i pali motor iz prve...sad ovak ...gledo sam svjecicu ok je..baca iskru sve ok ...karb ocistio to je ok...gorivo dolazi sve super..jedino sto mi pada na pemet citajuci jednu temu skoro ...kad je Mr J reko ...da je do vakum ventila...znaci tako je slicno i kod mene Ugasim skut ..airbox se napuni gorivom..eh mene zanima sta vi mislite sta je ...vakum ventil,usisne lamelice,ili plovak na karbu...tj potrosena ona gumica plovka ?? i i to sam isto cito u temi prije ili je nesto skroz drugo ...jer i meni kad ugasim skuter ...karb se preplavi gorivom kao i airbox...hvala unaprijed