Tehnički kutak > Garaža
Downtown 125i
RunnerSukosan:
Prastara vijest da je c600 kimco,ali naravno standardi su za bmw vislji
PchelaUbica:
--- Citat: dacerovs - 11 Ožujak, 2019, 17:56:21 ---
--- Citat: PchelaUbica - 11 Ožujak, 2019, 17:51:38 ---Kymco vlada ovim nasim svijetom
--- Kraj citata ---
Hahahha vidim Pcelo ti se sprdas al Kymco je po mnogim testovima skinuo kralja klase Yamahu Tmax530 sa modelom AK550, taj skut uz sportski variomat puni 200kmh bez problema, vozi se ko Tmax i manje trosi, e da i manje kosta.
Naravno postoji tu i Honda Integra 700 koja je meni mrak ali ona nema CVT prijenos nego getribu slicnu DSG al je opet skuter.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ne znam zasto i po cemu si zakljucio da se sprdam. Ja samo iznosim cinjenice.
Ova nasa jedna i jedina trgovina tu je zastupnik njihov. I to uvoze najvise. I hocu rec da ga svi hvale , sto se tice cijene ulozeno dobiveno nitko se ne zali.
Npr pedesetke nove su bar 30% jeftinije od ovih ajmo rec "brendiranih"
Deki.:
Kymco neće nikad bit popularan kod prosječnog forumaša.
San snova prosječnog forumaša je 15god stara ranerica, srka ili energija. Može i rox.
Znači svako jutro podešavat karb po trenutnim vremenskim uvjetima i obavezna generalka jednom mjesečno.
Nemojte mislit da je to nešto loše jer razvija tehničku kulturu kod omladine.
Da voze Kymca znali bi jedino gdje se benzin toči
Deki.:
--- Citat: RunnerSukosan - 11 Ožujak, 2019, 18:13:01 ---Prastara vijest da je c600 kimco,ali naravno standardi su za bmw vislji
--- Kraj citata ---
Stara vjest je ali priča neide tako
Motor je konstruiran od strane BMW a proizvodnja je povjerena Kymcu.
Inžinjeri Kymca su se odmah hvatali za glavu i upozoravali na izvedbu, ali nećeš ti Švabu učit kako se radi motor.
Posljedica u prve tri godine ogromni problemi s glavom, ventilima i bregastima.
Onda su dali Tajvancima da isprave greške u konstrukciji i problema više nema dan danas
Deki.:
Nije tako dobar.
Danas mi izgorile dvije ledice
Isti s1000rr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju