Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows 10 aktivacija?

<< < (4/5) > >>

JogFromYamaha:
probaj pa vidi dal ce to raditi dulje od mjesec dana

Patr1k747:

--- Citat: JogFromYamaha - 20 Svibanj, 2017, 08:50:32 ---probaj pa vidi dal ce to raditi dulje od mjesec dana

--- Kraj citata ---

jesam i radi vise ;)

Krvavy:
Lijepo skineš W10 release od Gen2 grupe... obično su napravljeni multi installeri (npr: W10 AIO x86 i x64), prilikom instalacije odabereš koju verziju želiš - standard za upis original ključa, DAZ/preaktivirana ili OEM ako imaš original ključ u BIOSu... ja koristim njihove releasove već duže vremena, i na W7, W8.1 i W10 nemam nikakvih problema...

Postoji i nešto što se zove Microsoft Toolkit (ja koristim 2.6.1 stable verziju)... google is your friend...

Nažalost neki dan se ugasio ET... slava mu, nedostajaće nam...

Patr1k747:

--- Citat: Krvavy - 20 Svibanj, 2017, 12:13:29 ---Lijepo skineš W10 release od Gen2 grupe... obično su napravljeni multi installeri (npr: W10 AIO x86 i x64), prilikom instalacije odabereš koju verziju želiš - standard za upis original ključa, DAZ/preaktivirana ili OEM ako imaš original ključ u BIOSu... ja koristim njihove releasove već duže vremena, i na W7, W8.1 i W10 nemam nikakvih problema...

Postoji i nešto što se zove Microsoft Toolkit (ja koristim 2.6.1 stable verziju)... google is your friend...

Nažalost neki dan se ugasio ET... slava mu, nedostajaće nam...

--- Kraj citata ---

i ja imam od njih Gen2 i rade odlicno ;)

zvonkec92:
jog radi divlja desetka bez problema već 3 mjeseca aktivirana s nekim kurcem kaj sam našo na jubito. :/ sad bumo vidli dokle bu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju