Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows 10 aktivacija?

<< < (3/5) > >>

Patr1k747:
LOL , to je nesto drugo u pitanju .... nije do windowsa ;) ili su losi ili neki virus .... jer meni 10 juri i nikakvim problema :headbang:
ja sam morao preci , nadogradio par komponenti , za nista nema drivere ,programe , komponente rade na pola i sl. na win 7 pa sam zato presao na 10 .
inace da , win 7 je najbolje definitivno (naravno poslije linuxa, neki ce razumjeti hehe )

zvonkec92:
ma odlican je win 10, radi super za moje potrebe i jos nisam naso bugova. nedavno i dugi komp kaj imam stavio 10 gore jer su napokon izasli driveri za grafu staru 12 godina, nevjerovatno kolko sad ta kanta od amda dual core puno brze radi naspram sedmice, sve drivere kaj trebam sam nalazi, pola ih uopce ni netreba. npr blutut stick samo ustekam i radi dok na win 7 mi trebali neki kurcevi driveri pa neki program sa kojim bi prebacivo stvari na mob, katastrofa, nikad vise win 7 na nista moje

SF2 Freak:
Od kada je win7 najbolji... Nikada nije bio , Xp win koji nista nezauzima a radi glatko.

JogFromYamaha:
win10 dugotrajni aktivator ne postoji jer se u njima neda ugasiti aktualizacija i kontrola pina samog sustava
u prevodu cim se spoji na net kompjuter prvo kaj radi je da pregledava dali je original ili nije

za sad ne postoji rjesenje za taj problem koji bi potrajao
jedino sto radi je aktivator na 7ici i 8mici

Patr1k747:

--- Citat: JogFromYamaha - 20 Svibanj, 2017, 08:42:45 ---win10 dugotrajni aktivator ne postoji jer se u njima neda ugasiti aktualizacija i kontrola pina samog sustava
u prevodu cim se spoji na net kompjuter prvo kaj radi je da pregledava dali je original ili nije

za sad ne postoji rjesenje za taj problem koji bi potrajao
jedino sto radi je aktivator na 7ici i 8mici

--- Kraj citata ---

pa skines vec predaktivirani i nikakvih problema  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju