Tehnički kutak > Garaža
Stara runnericaa
dario007:
Cestitke na prinovi.
Ako je orginal weber gore i velika trokutasta filter kutija onda je masina vjerovatno 03.g ili starija.
Weber bez blokada uz rezo spuh obicno ima oko 68 dizne.Ako je kemija sa diznama i gore je inc dizna onda je 62 odgovarajuca jer se razlikuju jedno 5 brojeva.Weberove dizne je malo teze nabaviti pa je i stelanje malo teze.Bilo kako bilo uz serijalu ostavi webera jer osjetno manje trosi a razlike njega i 17.5mm su jedva primjetne.
Federe zamijeni da,nema potrebe da unistavas kuplung s ovima.
Sretno s radovima i skuterom i pitaj ako di zapnes...
Zaboravih napisati za stavljanje termostata mora glava ici dole tako da ti i set dihtunga treba a odma mozes vidjeti i stanje termogrupe.Termostat ti je oko 150kn i obavezno ga stavi jer bez njega skuter vise trosi i stalno je u hladnom rezimu di ja pojacano habanje motora.
KMet:
Hvala! Nije original weber,bio je dellorto i stavljen weber al dizna je bil unutra 60 pa ja stavio 62 jel i nemam druge pri ruci,al moram zvat frenda on ima. Upravo sam narucio termostat i set dihtunga, pa kad dode pogledat cu i termogrupu.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
dario007:
Onda imas malu filter kutiju?
KMet:
ako je to to onda da
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Corector:
:'( jos jedna manje :'( ubio si vevericu, bog je propisao kaznu, a to je svakodnevno stelanje karburatora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju