Tehnički kutak > Garaža
Stara runnericaa
KMet:
Da predstavim skuter rijec je o gileri runner 2003god. Purejet,hvala bogu samo na papiru. Stavljena je masina od piaggio nrga 2008god. Kupio sam ju od zeta za smijesne novce i jucer sam ju dovezao od njega do kuce to je nekih 110km pa eto probni test je prosla. Malo misljenje oko nje,plastike su dobre jedna strana je perfektna,druga strana kod bravice kljuca od bunkera pala sa nogare i ima nekoliko crta,kakav mi je tgb ovo je zanemarivo i odlicno. Danas cu se igrat sa karburatorom,ocistit ga,smjesu probat nastelat i filter zraka ocistit i provjerit jel di vuce fals. Na njoj je gianelli reverse sa 4.8 gr i remenom,to je sve novo i centralni serijski je nov jedino federi kvacila zuti mallossi,pa cu to promijenit na crne. I da termostat je izvaden pa cu morat narucit. Ono sto sam skuzio da nije dellorto na njoj vec weber 12. I dizna 62
Evo dvije slike od sinoc slikane bit ce ih jos.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
balki:
Nek te dobro sluzi :icon_thumright:
KMet:
--- Citat: balki - 25 Ožujak, 2017, 09:33:50 ---Nek te dobro sluzi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvalaa :)
RunnerSukosan:
Puno sretnih kilometara :icon_thumright:
To ti je giannelli extra ne revers
KMet:
A vidis meni je receno da je revers pa ne idem za tim,jos mi je taj top cudan al reko dobro. Kakav je taj extra nisam bas puno procitao o njemu? I takoder hvala za kilometre :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju