Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Skuter video

<< < (15/16) > >>

majic_sk:
pa dobro neće netko iz rijeke dolazit do tebe samo zato da te nauči razliku izmđeu uzbrdice i nizbrdice... ::)
evo ovako...oćemo počet lagano sa lekcijama..."nizbrdica" je riječ zapravo tvorena od 2 riječi...niz i brdo...znači to se odnosi kada recimo silazimo ili spuštamo niz brdo...primjer toga imamo u demonovom filmiću nekoliko postova prije... :icon_thumright:

demon sutra ću te naučiti što znači "uzbrdica"... :icon_thumright:

Scoot_Fan:
Daj sta ste se svi uvatili momka zaje**vat, pa sta i da nije u pravu, odakle vama pravo da mu se tako obracate s visoka?? -Ne vidim smisao dokazivanja i omalovazavanja njega ovdje na forumu, nije u redu...  :angry7:

Demon:
evo danas sam  snima isto misto  da vidite razliku uzbrdice i nizbrdice i u jednom djelu sam zaokrenia kameru  i vidi se ta nizbrdice dok sam cilo vrime vozia uz uzbrdicu...btw jbga malo sam krivo okrenia kameru pa   :laughing1: ..   evo    

3alfa3:
Baci ti loptu na cestu pa da se vidi u kom smjeru ce krenut  ;D

Demon:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2009, 15:21:08 ---Baci ti loptu na cestu pa da se vidi u kom smjeru ce krenut  ;D

--- Kraj citata ---

pa triba bi bogami jer neprimjeti se bas na videu heh...al to bi moga sutra napraviti  8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju