Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Skuter video

<< < (14/16) > >>

Mrle Mrki:
ti sam sebe uvjeravas da je to uzbrdica, cesta i smjer po kojem je taj lik vozi "136" svakako je iso nizbrdo. ti si kupi naocale ili odi psihijatru, nema druge.

GSXR KLIS:
nizbrdica ko kuca pa jbt bravo da ces ti dokazati da je to uzbrdica kad ces gleda od dole prema gore

Demon:

--- Citat: Mrle Mrki - 08 Ožujak, 2009, 19:31:57 ---ti sam sebe uvjeravas da je to uzbrdica, cesta i smjer po kojem je taj lik vozi "136" svakako je iso nizbrdo. ti si kupi naocale ili odi psihijatru, nema druge.

--- Kraj citata ---

ka prvo NEMOJ ME VRIDJAT! KA DRUGO NE SERITE PUNO NEGO STAVITE SVOJ MOTOR U ULOG I OTICI CEMO NA ISTO MISTO NA KOJEM SAM JA VOZIA I VIDIT CEMO DALI JE TO UZBRDICA ILI NIZBRDICA,AKO NEMISLITE TAKO BOLJE SUTITE,JER POCINE MI OVO ICI NA ZIVCE SVI SERETE PO MENI A NIKO NEMA KONKRETAN DOKAZ!

Mrle Mrki:
ova slika gore sa filmica di je lik stavio, nemozes me uvjerit da je to uzbrdica, mozda kasnije je negdje uzbrdica, ali na tom djelu je nizbrdica i necu vise raspravljat sa covjekom koji ne razlikuje uzbrdicu i nizbrdicu.  :icon_tongue: :icon_tongue: :dontknow: :violent1: :beah:

Demon:

--- Citat: Mrle Mrki - 08 Ožujak, 2009, 23:04:09 ---ova slika gore sa filmica di je lik stavio, nemozes me uvjerit da je to uzbrdica, mozda kasnije je negdje uzbrdica, ali na tom djelu je nizbrdica i necu vise raspravljat sa covjekom koji ne razlikuje uzbrdicu i nizbrdicu.  :icon_tongue: :icon_tongue: :dontknow: :violent1: :beah:

--- Kraj citata ---

nema se o cemu raspravljati,lipo sam reka na tom djelu stat cemo i vidit dali j e to uzbridica ili nizbrdica...Ali cini se meni da ih ovdi ima samo puno jakih na ricima a nitko nista da dokaze i stane iza svoje rici!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju