Općenito > Generalno o skuterima

vodena

<< < (4/5) > >>

dhorvat:
Makar, ti ležajevi idu van sam tak... bubni unutra metalnu tiplu, zašerafi malo duži šeraf unutra i povuci van sa kliještima i to je to!

Ako nejde onda stavi ovo gore na škripac ili kak bi mi rekli: na šerafštuk, šeraf prema dolje, uhvati šeraf kliještima i BAM čekičem po kliještima i vani je oče neće!

Stavit ih nije tak problem al pazi da nebude u koso!

R@kija:

--- Citat: gumy - 07 Listopad, 2008, 01:05:55 ---mogu ti do sutra izmjeriti unutarnji promjer crijeva...
a što se tiče slaganja vodene, nije uopče problem ako imaš dvije cijevi različitog promjera za izbit i stavit nove ležajeve.

--- Kraj citata ---
aj ak ces imat vremena izmjeri...

--- Citat: dhorvat2 - 07 Listopad, 2008, 01:10:33 ---Makar, ti ležajevi idu van sam tak... bubni unutra metalnu tiplu, zašerafi malo duži šeraf unutra i povuci van sa kliještima i to je to!

Ako nejde onda stavi ovo gore na škripac ili kak bi mi rekli: na šerafštuk, šeraf prema dolje, uhvati šeraf kliještima i BAM čekičem po kliještima i vani je oče neće!

Stavit ih nije tak problem al pazi da nebude u koso!

--- Kraj citata ---
fala za objasnjenje...

R@kija:
ove sjebane vodene s ove moje masine,ne kuzim se bas u njih,ali nekak mi je prazna??? :dontknow:

SlowRider:
Ti imas samo dekl i poklopac vodene pumpe. Potrebno je kupiti propeler, 2 lezaja, semering, zupcanik, brtvu, znaci onaj set za repariranje vodene pumpe.

R@kija:
aha ok,tnx slow,to cu onda uzet,a di ima za kupit digtunge za termo grupu serisku,malo mi je jedan dio onog di se spaja s blokom puko...kad sam ju skido...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju