Općenito > Generalno o skuterima

vodena

<< < (3/5) > >>

R@kija:
tnx gumy...

R@kija:
koje toyox cijevi da uzmem:
a)12x18mm
b)19x26mm
c)15x22mm
d)6x11mm
jedan paket je od 1 metar,sad ak ko zna koju dimenziju da uzmem i kolko dugo mora bit,da imam dosta za od vodene do cilindra,vodene do kilera,i kud jos,od kilera do posude???

R@kija:
hajd nek kazu pametni da znam koje moram narucit...
ili ako ima koja dobra dusica da izmjeri na svom roxu onaj unutarnji i vanjski promjer crijeva kaj ide na vodenu...

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 06 Listopad, 2008, 21:18:54 ---hajd nek kazu pametni da znam koje moram narucit...
ili ako ima koja dobra dusica da izmjeri na svom roxu onaj unutarnji i vanjski promjer crijeva kaj ide na vodenu...

--- Kraj citata ---

Set za reparaciju pumpe je odlična stvar. Većina to radi. Nije ni teško to složit. Ja sam to jednom radil... A kaj se dobre dušice tiće, nađi nekog kome je termo dole ili ko ima rezervnu mašinu sa crijevima... Da si bar pito prije tjedan dana... Sjetil bi se kod zamjene karika. Ovak ti mogu samo vanjski izmjerit al ti niš ne znači ak neznaš nutarnji!

BTW. nemožeš stavit bilo koje crijevo! Daj stavi kuhat vodu za špagete i prije nego kaj zakipi stavi unutra šlauf na 2-3 minute pa buš videl kaj se bu desilo. A daj zamisli da se voziš tak jedno sat-dva kaj bi se desilo

gumy:
mogu ti do sutra izmjeriti unutarnji promjer crijeva...
a što se tiče slaganja vodene, nije uopče problem ako imaš dvije cijevi različitog promjera za izbit i stavit nove ležajeve.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju