Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuterima na Balaton
Tomi_ZG:
--- Citat: noky007 - 05 Travanj, 2017, 07:47:49 ---Palo meni vec par puta otić do tam, ali trebalo bi ić po meni s noćenjem. Ak se ne varam samo krug oko jezera je 200km, isto tolko do tam i još nazad, to se dobrim tempom voziš lokalnim cestama 9-10h... Bio i ja s busom ranije, al nije me se neš posebno dojmilo, zato i bi napravio čitav krug da se razuvjerim ili potvrdim mišljenje od ranije.
--- Kraj citata ---
Mi ćemo ovako,samo da odemo,bez spavanja,sumnjam da ćemo radit krug,bolje onda zapičit u Budapest
--- Citat: Klokot - 05 Travanj, 2017, 12:29:49 ---Ide i kalimero :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koliko smo ovo puta čuli i od poznatih ljudi,kad su bili đirevi samo na lokalnoj razini,a kamoli ovo,pa kad treba na cestu onda muk
Klokot:
Ne cvili.. bit ce nas i bit ce super!! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Meni sasvim svejedno,ni meni,a ni ostalima(znam da djele moje mišljenje) nije bitno da nas ide krdo,nas par se nađemo na pivi i u par minuta dogovorimo polazak,na forumu ni ne objavljujemo da se ide
Corector:
Bit ce Balaton uskoro...
Dogovor se postiže u par minuta, a sve ostalo su pregovori nakon kojih se često izgubi volja.
ditek:
Ma di ces krug oko balatona nije to jarun ;D a sto se tice nocenja mislim da nema potrebe..ak ove veverice mogu do zadra i nazad mozemo i do balatona :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju