Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Skuterima na Balaton
Tomi_ZG:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 07 Ožujak, 2017, 10:30:26 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2017, 21:20:11 ---
Slično je kad i u srbiju dođeš,imaš da variš ceo dan :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
istina, cestarina za motor od Lipovca do BG-a je 2 evra, a paklo crvenih cyyyka je 2,50 evra :icon_biggrin: ekipa i ja ćemo uvijek odabrat Srbiju za đir, Mađarska nam nikad nije bila privlačna i zanimljiva, bili smo samo jednom u Harkanyu na bazenima i svi smo došli do istog zaključka; Dragane i Milice su definitvno napetije od Eržika i Zsofia :glasses9:
prie 2 godine sam imao roadtrip po srbiji, prvo sam po BG-u tražio Cvijanovićevu ulicu (tamo su nekad živjeli čika Kure,Pinki i Švaba), nakon bezuspješne potrage nastavio za Barandu, natočio R6 na pumpi gdje je Batuška prao šajbe i nažalost nisam vidio ni jednu rodu :confused5:
--- Kraj citata ---
I ja bi al lako tebi s R6,ak te zaskoči kakva lokalna banda na haj-endovima ti odmagliš,a meni ne gine da završim u kotliću,kad si već bio u BG mogo si i Savu Telećeg žicat autogram :laughing7:
--- Citat: kos7 - 07 Ožujak, 2017, 21:07:36 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Ožujak, 2017, 21:05:13 ---Ma ak je sve jeftino zkj i ne. ODmoris se fino doruckujes , okupas se ujutro i lagano nazad. Vijeruj mi Breze su super ali sljedeci dan si slomljen.
--- Kraj citata ---
jos ti erzika popusi i ko bog :binkybaby: :party0049:
--- Kraj citata ---
A dotle ti Laszlo skida zx-a :laughing7:
kiza-iz-kvarta:
ta R6 nije više među živima, kad sam je slupao cca 3 mjeseca nakon roadtripa prodao sam je takvu burazima iz Zeline, oni je osposobili i stavili u prodaju i bila je 2 dana na njuškalu dok nekog od njih nije hitilo sa zadnjeg i onda je ošla u dijele :icon_thumright:
jesenas je frend slavio rođendan u BG i išli smo autom, kad smo se vraćali oko 3 ujutro na izlazu iz BG prije naplatnih kućica nas je presrela banda teenagera u stojadinu i pokazuju nam da skrenemo desno na neku benzinsku s odmaralištem i odmjerimo snage, presjeku nam put i prvi skrenu i pandur se samo stvorio ispred njih i zaustavio ih,a nas pustio :laughing7:
Tomi_ZG:
Ja sam počeo skupljat paštete za put
noky007:
Palo meni vec par puta otić do tam, ali trebalo bi ić po meni s noćenjem. Ak se ne varam samo krug oko jezera je 200km, isto tolko do tam i još nazad, to se dobrim tempom voziš lokalnim cestama 9-10h... Bio i ja s busom ranije, al nije me se neš posebno dojmilo, zato i bi napravio čitav krug da se razuvjerim ili potvrdim mišljenje od ranije.
Klokot:
Ide i kalimero :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju