Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Aerox - Problem sa svijetlima
dhorvat:
--- Citat: speedburn2 - 06 Listopad, 2008, 19:15:50 ---e prijatelju da vidis kako mene zezaju ja deknem sakom po plastiki i prosvjetli, kad se zarulja malo zdrama prestane al je nebi vise upalit bogu
--- Kraj citata ---
Gle to je palilo na Tenk-u od mog suseda, al jučer sam se nalupal po plastikama i skoro su popucale a svijetlo nebi proradilo ni za živu glavu! Okrenem malo prije govornal u lijevo i proradi, vratim ga desno pa crkne i stavim ga na sredinu i sad je radilo do doma... Neću se više zaj*** po noći dok ne otkrijem kaj je!
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 15:18:18 ---Negdje te zezaju kontakti.
Vjerojatno u prekidacu su oksidirali i treba ih ocistiti. Prije toga mozes provjeriti spoj izmedju zarulje i grla te grla i stopica sa zicama.
Najbolje da uvijek imas upaljena kratka svijetla, bez mogucnosti gasenja.
--- Kraj citata ---
Gle, problem je u tome kaj meni rikne kompetno ko da sam svjetla ugasio na šalter. I naprijed i otraga i na vuricama gore. Znači 100% je nekaj vezano uz šalter ili konektor šaltera... Sutra bumo vidli. Makar po danu sve radi super!
Fascinantno al meni uvijek sve radije rikne po noći. Izgleda da moj Aerox ima fobiju... :toothy9:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:17:20 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 15:18:18 ---Negdje te zezaju kontakti.
Vjerojatno u prekidacu su oksidirali i treba ih ocistiti. Prije toga mozes provjeriti spoj izmedju zarulje i grla te grla i stopica sa zicama.
Najbolje da uvijek imas upaljena kratka svijetla, bez mogucnosti gasenja.
--- Kraj citata ---
Gle, problem je u tome kaj meni rikne kompetno ko da sam svjetla ugasio na šalter. I naprijed i otraga i na vuricama gore. Znači 100% je nekaj vezano uz šalter ili konektor šaltera... Sutra bumo vidli. Makar po danu sve radi super!
Fascinantno al meni uvijek sve radije rikne po noći. Izgleda da moj Aerox ima fobiju... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Mozda ti je netko maznuo kapice sa ventila na kotacima :icon_scratch: trebas i to provjeriti jer zna brikati zice...
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 20:20:08 ---Mozda ti je netko maznuo kapice sa ventila na kotacima :icon_scratch: trebas i to provjeriti jer zna brikati zice...
--- Kraj citata ---
Daj šuti, još ti bum i povjeroval :icon_tongue: :toothy9:
Jel teško spojit žice da rade svjetla konstantno (dottore šuti! Nisam ja išel u elektrotehničku ak te ko pita :binkybaby:)
U smislu... klasični prekidač sa 3 pozicije, jel da? Po meni 3 žice, dva plusa i jedan minus... Dobro mislim?
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:32:43 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 20:20:08 ---Mozda ti je netko maznuo kapice sa ventila na kotacima :icon_scratch: trebas i to provjeriti jer zna brikati zice...
--- Kraj citata ---
Daj šuti, još ti bum i povjeroval :icon_tongue: :toothy9:
Jel teško spojit žice da rade svjetla konstantno (dottore šuti! Nisam ja išel u elektrotehničku ak te ko pita :binkybaby:)
U smislu... klasični prekidač sa 3 pozicije, jel da? Po meni 3 žice, dva plusa i jedan minus... Dobro mislim?
--- Kraj citata ---
ja posto imam ocajna svjetla jer je alternator dosta slab mislio sam spojit svjetla preko brave direktno na akumulator.Znaci cim das kontakt da se svjetla upale kao na novim motorima.jel zna to neko napravit.Svaka pomoc bi mi bila korisna. :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju