Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox - Problem sa svijetlima

<< < (3/3)

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 06 Listopad, 2008, 21:54:55 ---
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:32:43 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 20:20:08 ---Mozda ti je netko maznuo kapice sa ventila na kotacima  :icon_scratch: trebas i to provjeriti jer zna brikati zice...

--- Kraj citata ---

Daj šuti, još ti bum i povjeroval  :icon_tongue: :toothy9:

Jel teško spojit žice da rade svjetla konstantno (dottore šuti! Nisam ja išel u elektrotehničku ak te ko pita  :binkybaby:)

U smislu... klasični prekidač sa 3 pozicije, jel da? Po meni 3 žice, dva plusa i jedan minus... Dobro mislim?

--- Kraj citata ---

ja posto imam ocajna svjetla jer je alternator dosta slab mislio sam spojit svjetla preko brave direktno na akumulator.Znaci cim das kontakt da se svjetla upale kao na novim motorima.jel zna to neko napravit.Svaka pomoc bi mi bila korisna. :help:

--- Kraj citata ---

Jako jednostavno.

Kupis relej za par kuna i malo zice. Nisam nikada isprobavao, ali teoretski mora raditi. Nacrtam ti shemu...

2TDottore:
Ti mi reci kaj da kupim i evo mene do tebe da mi to slozis.jel moze.I usput te vodim na cevape da rjesimo trosak blokade.

Hrga:

--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 22:17:44 ---
--- Citat: 2TDottore - 06 Listopad, 2008, 21:54:55 ---
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:32:43 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 20:20:08 ---Mozda ti je netko maznuo kapice sa ventila na kotacima  :icon_scratch: trebas i to provjeriti jer zna brikati zice...

--- Kraj citata ---

Daj šuti, još ti bum i povjeroval  :icon_tongue: :toothy9:

Jel teško spojit žice da rade svjetla konstantno (dottore šuti! Nisam ja išel u elektrotehničku ak te ko pita  :binkybaby:)

U smislu... klasični prekidač sa 3 pozicije, jel da? Po meni 3 žice, dva plusa i jedan minus... Dobro mislim?

--- Kraj citata ---

sad neznam sto on zeli, ako zeli da mu se svjetla upale kad da kontakt i kad upali skuter da ostanu na akumulator spojena onda treba samo svjetla spojit na bravicu tj. na plus poslje kontakta

a ako hoce da mu se svjetla upale kad da kontakt i onda se prebace na alternator kad upali skut to neznam  :dontknow:

ja posto imam ocajna svjetla jer je alternator dosta slab mislio sam spojit svjetla preko brave direktno na akumulator.Znaci cim das kontakt da se svjetla upale kao na novim motorima.jel zna to neko napravit.Svaka pomoc bi mi bila korisna. :help:

--- Kraj citata ---

Jako jednostavno.

Kupis relej za par kuna i malo zice. Nisam nikada isprobavao, ali teoretski mora raditi. Nacrtam ti shemu...

--- Kraj citata ---

SlowRider:
A bolje je da tu struju koju trosi zarulja trpi relej (koji se moze kupiti po jacini) nego bravica.

Imam ti doma 2 nova releja koja mi stoje, najbolje da navratis, potrebno je spojiti 3 zice, s tim da sredim relej...

--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 20:32:43 ---Jel teško spojit žice da rade svjetla konstantno (dottore šuti! Nisam ja išel u elektrotehničku ak te ko pita  :binkybaby:)

--- Kraj citata ---

Inace na aeroxu novijeg godista nemas desni prekidac za svijetla sto znaci da pozicije i kratko svijetlo uvijek rade. Pomocu lijevog prekidaca palis duga svijetla.

A ne moras eliminirati taj prekidac, samo sredi kontakte i biti ces dosta vremena miran. Ali prvo pogledaj kontakte oko grla jer je jednostavnije.

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 22:36:51 ---A bolje je da tu struju koju trosi zarulja trpi relej (koji se moze kupiti po jacini) nego bravica.

Imam ti doma 2 nova releja koja mi stoje, najbolje da navratis, potrebno je spojiti 3 zice...

--- Kraj citata ---

doci cu.samo reci koji dan si slobodan i u kolko sati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju