Ostalo > Razne offtopic teme :)

Priče iz školskih dana

<< < (5/6) > >>

Toni46:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 24 Veljača, 2017, 16:41:22 ---sa mnom je išao u osnovnu Toni "virtuoz" s bocom, fraer je redovno pod matematikom dok bi profa riješavala zadatak na ploči i bila okrenuta leđima, čučnuo na pod i skinuo gaće, prislonio praznu bocu od cole21 na bulju i napunio debelo crijevo zrakom i onda bi taj kompresirani zrak svako malo ispuštao u rafalima, ak se dobro sjećam s jednim "punjenjem" bi odradio 7-8 prdaca bez beda  :headbang: nažalost, dobio je ukor pod glazbenim kad je listom iz kajdanke obrisao neopranu bulju i gađao cure iz razreda  :angry7:

--- Kraj citata ---
Isuste koji bolesnik ahhaha :frajer:

Corector:
Ja se sjecam iz osnovnjaka kad je jedan bio opsjednut snifanjem svog prsta, kojeg bi prethodno gurao sebi u ćonku  :laughing7:

Ili kad smo jednom isli doma, a frenda stislo, i ne zna gdje ce jer je otvorena livada i parking, i lik udje u Marijanovu Zastavu 850 kombi za koju smo znali da ne radi suvozaceva brava  i iskipa se unutra. Kad je (inace nadrkani) Marijan dosao to je bio haos filmskih razmjera :laughing6:

RunnerSukosan:
Ahh da i ja koju napišem... :icon_biggrin:
U 1. razzu srednje sam imao biologiju i sad profesorica je bila teza bleka(tako smo ju i zvali) i sad jedan lik se sjetio da se baci s prozora da mu da 5. Lik je znaci izasako skroz van i stao na limeni banak koji je mogao puknuti i on bi pao s 3. kata pa bi ga spatulom skupljali po podu.. Ugl da skratim dala mu je 5 i sve je na srecu dobro zavrsilo..
Ja sam uvijek bio miran ,bolio me k i imao sam svoj dzir hehe S nasiljem nisam imao probelma posto sam uvijek bio krupniji u razredu..
Ostalo sve klasika ,napuseni i pijani ucenici..

aragonY:
A sta tek reci za mog prijatelja koji je popio viagru prije škole. Držalo ga narednih 3 sata, na prvom satu nije mogao sjediti s mirom, stalno se vrpoljio a vrhunac te situacije je bio kad ga je profa upitala sta to radi ispod stola. On logicno rekao nista a ona nastavila zapitkivati. Kada je prišla bliže sve joj je bilo jasno, samo se okrenula i pošla do svog stola da nastavi sa predavanjem  :icon_biggrin:

deni-scott:
TESKO PROVOCIRANJE PROFESORA
Npr:cijeli razred se dere "za dom spremni",iskljucivanje kompa profesoru,gađanje profesora itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju