Ostalo > Razne offtopic teme :)
Priče iz školskih dana
kos7:
tu sve neke lude price haha
ja sam srednju prespavao, a na kraju upisao faks iako nitko nije vjerovat da cu uspijeti haha
firkefica:
ja kad se sjetim svoje srednje... 2010. je to bilo, bulling na najjace... prvo su mirni bili na redu, a kad su oni dosadili dosli su i mange na tapetu... 25 nas u razredu i 5 grupica... ko psi i macke... to su letile teniske loptice, od papira, mandarine, neonke kroz prozor, boce od pol litre isto van na ljude dok nije dosao covjek ko od stjene odvaljen i nasamarao njih par... kad se samo sjetim toga uuuuh :frajer:
ditek:
Vidiš sad sam se sjetio, bacali smo tetrapake napunjene vodom s 3. kata dole na ljude, fora je kad to eksplodira kraj nekog pa ga pošprica :BangHead: dok nas neki čiča nije prijavio pa su bile istrage od kud je letio tetrapak..
firkefica:
neko vrijeme su bila fora kondomi puni vode pa pljus na glavu... onda su skuzili da su skupi pa presli na balone ;D
kiza-iz-kvarta:
sa mnom je išao u osnovnu Toni "virtuoz" s bocom, fraer je redovno pod matematikom dok bi profa riješavala zadatak na ploči i bila okrenuta leđima, čučnuo na pod i skinuo gaće, prislonio praznu bocu od cole21 na bulju i napunio debelo crijevo zrakom i onda bi taj kompresirani zrak svako malo ispuštao u rafalima, ak se dobro sjećam s jednim "punjenjem" bi odradio 7-8 prdaca bez beda :headbang: nažalost, dobio je ukor pod glazbenim kad je listom iz kajdanke obrisao neopranu bulju i gađao cure iz razreda :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju