Tehnički kutak > Garaža

NRG 70

<< < (5/9) > >>

dario007:
ufff...

dobro je da vozi jos,ovo je siromah smjesa samo tako a onih tvojih 11400 sa ovakvom smjesom mi ne sluti na dobro...

na tvom mjestu bi skinuo auspuh pa pogledao na sta lice klip i cilindar odnosno jel bio pregrijan i jel se vide risevi...

ono sto pod hitno trebas je nov remen po mogucnosti orginal piaggio i set dizni.Potrebno je provjeriti i uljnu pumpu i pojacati ju ako vec nije.Dovoljno je naspanati sajlu da crtica dotakne donji rub kvadratica.

lulicu ne diraj dok dizne ne nabavis.RUNNERSUKOSAN i ja smo prosli detaljno stelanje i utjecaj lulice na snagu i potrosnju.
recimo da je neka optimala bila kad je lulica bila oko 17.5mm a to ces dobiti vadenjem serijske lulice bez puno kemije.Takav setup trazi diznu izmedu 72 i 78.

nije spomenuto,vozis li na serijskom variomatu ili na malossi multivaru?Ako si na serijskom na gornji popis potrebnih stvari bi bilo dobro ubaciti multivar s njim se dobiju stabilniji okretaji kroz ubrzanje,ne prevrtava na krajnjoj previse i dobije se 9km/h gps-a na istim krajnjim okretajima!Ako ne multivar onda serijski piaggio centralni feder...

RunnerSukosan:
Razgovarali smo ja i on preko wappa i naruceni su svi potrebni dijelovi, ima multivar . Sad bude stele do o.o :laughing7:

cava:
evo, i kolega je napisao, naruceni su: set dizni 70-88, polini filter, original remen, ngk svjecica, polini opruge kvacila.
motor je rastavljen cili, izvadjena lulica i izbusena rupa na poklopcu filtera 13mm, polutke i remenica te variomat ce bit izbruseni 1000 i polirani.
RunnerSukosan se stvarno potrudija :) jos jednom mu hvala

CoK:
Cestitam, imat ces identican skuter njegovom!  :icon_thumright:

Jesi dao nekom ljepit foliju ili si sam lijepio? Svidaju mi se folije samo ne u ovoj kombinaciji, naravno stvar ukusa

dario007:
E tako,onda ces si usisnim lulicama stelat kako ti pase odnos snage/potrosnje.

Ako bude ko runnersukosanov onda si dobar posao napravio i to je max ili jako blizu maxa koliko ide iz tih postavki...

Samo pazljivo i polako,pitaj ako di zapnes...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju