Tehnički kutak > Garaža

NRG 70

<< < (9/9)

Corector:
Znaci šeraju se instrukcije kao na torrentima, dario007-RunnerSukosan-Cava pa salji dalje sljedecem zainteresiranom  :headbang:

Eto da ste na ditehima ja bi vam odradio copy&paste malossi smjese i to bi bilo gotovo dok si rekao keks i svi bi imali vrhunski podesene skutere, po afinitetima jos se moze nabudzit kolicina ubacenog goriva i povecati kompletan usis    :happy6:

Cava daj izbaci konacnu listu dijelova ovog zanimljivog setupa  :icon_thumright:

RunnerSukosan:

--- Citat: Corector - 09 Travanj, 2017, 19:14:24 ---Znaci šeraju se instrukcije kao na torrentima, dario007-RunnerSukosan-Cava pa salji dalje sljedecem zainteresiranom  :headbang:

Eto da ste na ditehima ja bi vam odradio copy&paste malossi smjese i to bi bilo gotovo dok si rekao keks i svi bi imali vrhunski podesene skutere, po afinitetima jos se moze nabudzit kolicina ubacenog goriva i povecati kompletan usis    :happy6:

Cava daj izbaci konacnu listu dijelova ovog zanimljivog setupa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Rodeni bio nam je cava malo neurozan dok smo stelali pa sam mu reka da bi bilo najbolje da je ie uzeo :laughing7:
Ima dr 70,multic,17.5 karb (igla sredina,smjesa 1i40, dizna 74,ima jos potencijala),6.8 rolice ,polini filter. Standard u biti

cava:
standard :laughing7:
sad ga e zaliva ladnog ko prije, ono je bili strasno.. sad samo cekam tankanje na 100km da vidim di smo  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju