Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
Corector:
Gledam ovu OEM zarulju u sjenilu, da je za nju uzet neku "sajbu" koja bi se zakretanjem zakljucala od ona 2 zuba na sjenilu. Naravno, podloska mora biti prorezana na 2 mjesta, i tocne deblljne da pritisne lim zarulje u sjenilo. Tu bi igrao i komad plastike, a on se lako rucno oblikuje.
A za ledicu iskoristis originalno rijesenje.
Inace podrzavam ilegalne izvire svjetlosti na dvotockasima, jer su realno upravo sve ono suprotno od onoga za sta nas idioti hebu i tlace. Napravi samo test kroz kolonu vozila i odmah se primjeti koliko se vise vozca pomice u stranu, a gotovo se iskorjenjuje, tj. u mom slucaju, iskorjenjuje se oduzimanje prednosti.
matija84m:
To je ono kaj smo komentirali u drugoj temi. Znaci sigurnost na prvom mjestu, a rasvjeta na zadnjem :icon_scratch: Di je tu logika od strane CVH :dontknow: Najbolje da vozimo sa lampionima u faru. Onda bi svi bili sretni i sigurni u prometu.
balki:
Neda mi se far skidati da bi mogao kemijati i improvizirati od nule, a ovak se jedva prsti gurnu i zakrene to da klikne jer je kiler odma iza. Moram jos jedan taj set pribavit i nema druge.
Corector:
A joj da, Sportcity je "nabijen" i s prednje strane. Nista, linijom lakseg otpora.
ljubo46:
A sta da ja stavim u gileru runner za svjetla?
Mislim da je unutra h8 zarulja za dugo i kratko.
Nesto da je jače od ovoga sada, boja da ostane priblizno zuckasta da ne moram skidat za tehnicki?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju