Tehnički kutak > Styling skutera

Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla

<< < (44/60) > >>

balki:
Ovo sto si rekao je vazno- LED chip mora biti sto je moguce vise na mjestu zarne niti obicne zarulje i tek tada ce snop biti adekvatno pravilan. Ukoliko je LEDica konstruirana da zasjenjuje chip kad se gleda od naprijed bit ce umanjeno i samo direktno bljestanje LED chipa.
Legalna nemoze biti niti jedna ukoliko nije navedena u knjizi homologacije toga vozila. Sve ostalo je marketinsko trkeljanje. Erfolg su samo mudro izbrendane kineskinje i uvoznik je ulozio u PR da kako bi derao s cijenom. Amen.

balki:
Eto da zakacim i ovdje. Upravo narucio sa BG ove LEDice pa javim kad stignu i namontiram ih. Platio skuplji EU Priority Line shipping pa mozda stignu prije zime :headbang:
Okacit cu i video na YT "prije i poslje";-)

balki:
Stigle. Raskopam masku i skuzim da ih nemogu smontirati "na klik'. Konektor zarulje je ujedno i drzac zarulje i onda se sve zajedno umetne u far i zakrene pa je jedino moguce samo original H7 halogenu uglaviti u to. Probat cu nabavit dva ta "grla s konektorima" pa cu ih razbusiti i pripasati da ove LED proguram a iza da ostanu viriti ovi trakasti radijatori topline. Za probu sam ju rukom drzao u faru i svijetli brutalno a snop baca skolski "ko odrezan".
Ovak to zgleda pa ak ko ima te konektore bit cu zahvalan. Ak ne onda narucujem u Moto Mondu:

https://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?335486-2008-Sportcity-250

dario007:
Nabavis si limice i konektore sa Renault Clia 2 phasa 2 ako ti je jeftinije rijesenje,ili samo limice,nezz tocno kako ti ide konekcija.

balki:
Thx na savjetu. Te plastike koje moram nabavit i razbusiti koje se u far uvrnu drze zarulju, u gumenim poklopcima moram isto izbusit rupu tako da mi prasina ne ulazi u far a da ove pletene trake za odvodjenje topline vire van. Drivere od ledica onda samo piknem u postojece konektore koje nebi odstranjivao tako da mogu za tehnicki normalno ubacit halogenke i stavit originalne nerazbusene gumene poklopce. Neznam di bi to naso s Clia (pitat cu frenda sto ima trgovinu auto dijelova) pa ce mi mozda bit jednostavnije narucit original.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju