Tehnički kutak > Styling skutera
Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla
luka.ck:
Neznam. Ja gledao emisliju tv automagazin... :dontknow:
Corector:
Ajde saljite upit tom automagazinu.
Znaci pitas lika javno i velis mu da si pao na tehnickom, i trazis ga da ti objasni gdje je to napisano u pravilniku da smiju ledice na vozilo, i on se javi na PM i kao trudi se objasniti da je njegova rijec iznad pravilinka u CVH.
Tu nesto jako smrdi, kopo sam po pravilnicima i nista nisam nasao, a na tehnickom ne pustaju, i kad pozoves voditelja takodjer nemas pravo proc.
dinko1981:
Osram za svoje led proizvode navodi da nemaju ECE certfikat i da nije dopusteno koristenje na javnim cestama. Ako oni kao jedan od najvecih proizvodjaca nemaju certifikat onda ga sigurno nemaju ni neki tamo cunga lunga sto u opisima svojih proizvoda navode svakakve gluposti.
Corector:
Evo sto mi je taj covjek odgvorio, i tu za rsava komunikacija
--- Citat: ---Ledice nisu zabranjene, do 25w i po ece pravilniku R112 moze bez problema ali oni ocito ne znaju i nisu upuceni
--- Kraj citata ---
Evo kako izgleda racun, i homologacija je samo u napomeni racuna.
Nisam isao do kraja ovo istraziio, ali hocu. Mene su rusili zbog ledice u poziciji koja je hladno bijela, u CVH.
Smoukey:
Burazu sam u auto (astra g) ubacio ledice, bljesti, ali dista rasipa. Sa druge strane kod lege u vw polo su sasvim pristojne. I ja vec dugo mozgam sta da uradim, da li sociva neka improvizovati ili ove led. Snop kao sto znamo ovisi o samom sjenilu. Racunam da bi na skutu i za potrebe skuta bolje radile posao nego na autu, prvenstveno zbog zbijanja snopa i same vidljivosti na kratkim svjetlima. Da ne smetaju drugim ucesnicima, smetaju, ali bar mi to mozemo korigovati obaranjem snopa. Kad se sretnem sa kakvim golfom sa ledicama steknem dojam da sam vidio svjetlo na kraju tunela...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju