Tehnički kutak > Styling skutera

Iskustva s najnovijim ledicama za glavna svjetla

<< < (41/60) > >>

luka.ck:
A sto kazete na erfolg LED zarulje? Ja ih namjeravam kupiti za svoj auto koji nema lecu u faru.
Koliko vidim po netu, svi ih hvale i imaju homologaciju. Samo su u startu skupe, 850kn dvije zarulje za kratko svijetlo.

dino73n:

--- Citat: luka.ck - 13 Siječanj, 2020, 08:27:17 ---A sto kazete na erfolg LED zarulje? Ja ih namjeravam kupiti za svoj auto koji nema lecu u faru.
Koliko vidim po netu, svi ih hvale i imaju homologaciju. Samo su u startu skupe, 850kn dvije zarulje za kratko svijetlo.

--- Kraj citata ---
Kupio ja sebi jednu erfolg H4 za Medleya, 50€ me kostala sa dostavom. Da je dobra jest dobra al da vrijedi te pare, teško. Imao sam NightEye H4 prije ove i razlika je minimalna a cijena drastična.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

luka.ck:
Da, ali ne razbacuje svjetlost na sve strane i “legalna” je.

dino73n:

--- Citat: luka.ck - 13 Siječanj, 2020, 10:37:34 ---Da, ali ne razbacuje svjetlost na sve strane i “legalna” je.

--- Kraj citata ---
Ne razbacuje ni ova kineskinja. NightEye sa CSP chipom je izuzetno kvalitetna i definitivno ima bolji omjer uloženo/dobiveno nego erfolg. A sto se tiče životnog vijeka to još ne bi znao reći. NightEye sam vozio skoro godinu dana i prešao nekih 10k km i skinuo je ispravnu a sa Erfolg vozim tek neka 3 mjeseca.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:

--- Citat: luka.ck - 13 Siječanj, 2020, 08:27:17 ---A sto kazete na erfolg LED zarulje? Ja ih namjeravam kupiti za svoj auto koji nema lecu u faru.

--- Kraj citata ---

Evo ja sam imao iskustvo. Tu nesto gadno smrdi, o tome cu malo kasnije. Zarulje su super, ali ne prolazos tehnicki pregled.

Nek netko nadje u pravinliki CVH gdje pise da su ledice dozvoljene pa cemo dalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju