Ostalo > Motocikli
Yamaha R3
roc:
Super stroj.
Renomirani proizvođači su nakon dugo vremena ubacili nešto između 125 i 500ccm, taman za A2
ivan salinovic sr sale:
koja cijena je bila sve skupa ako nije tajna
LukaSokol:
Gilera + 21 tisucu za motor
I akrapa novog zapakiranog mi je dao u pola cijene (2000 kuna)
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
aragonY:
Čestitam, motor je za 10. Dizajn mi je ekstra, puno sretnih kilometara :icon_thumright:
A sto se tice ovog za temu o runneru nije niko pljuvao po motoru i niko nije spomenuo 5000kn. Ja mogu jos uvijek vidjeti temu i realno je sve napisano u vezi sipanja full sintetike, klipa i ostalog sto si naveo a da je bilo nelogično al nebitno. Samo mislim da nema potrebe da se napada bilo ko, svi imaju pravo staviti svoju cijenu i to je to. Sve ima svog kupca, samo je pitanje vremena.
LukaSokol:
--- Citat: aragonY - 09 Veljača, 2017, 19:09:01 ---Čestitam, motor je za 10. Dizajn mi je ekstra, puno sretnih kilometara :icon_thumright:
A sto se tice ovog za temu o runneru nije niko pljuvao po motoru i niko nije spomenuo 5000kn. Ja mogu jos uvijek vidjeti temu i realno je sve napisano u vezi sipanja full sintetike, klipa i ostalog sto si naveo a da je bilo nelogično al nebitno. Samo mislim da nema potrebe da se napada bilo ko, svi imaju pravo staviti svoju cijenu i to je to. Sve ima svog kupca, samo je pitanje vremena.
--- Kraj citata ---
Hvala za motor :)
Btw. dok ce bit malo toplije vrijeme bit ce video sa zvukom akrapa :frajer: :frajer: :frajer:
Btw. evo slike, temu vidjet nemogu, slozio sam i drugi profil pa nemogu niti sa njim vidjet niti nac temu, tako da ako moze netko slikat i poslat u poruke sve sto je pisano jer ipak se radi o mojoj temi i volio bih znat sta se pisalo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju